2777
2789
عنوان

از دست این شوهر من چکار کنم 🥺

217 بازدید | 10 پست

بچه ها من پنج شش سالی هست که ازدواج کردم ،ازدواجمم مصلا عاشقانه بود همو میخاستیم با بدبختی ب هم رسیدیم اما چیزی ک تو این سالها عذابم میده بی توجهی شوهرمه شوهرم فقط وقتی ....میخاد باهام خوبه و بجز این مورد هر جا دختر خوشگلی ببینه تعریف می‌کنه تو این سالها ب چشم ندیدم خیانت کنه اما در حد چت دیدم با خیلی ها ارتباط داشته که واسه هر کدوم هم ی بهانه ای داشت منم تا می‌فهمیدم قاطی میکردم اونم با ی. بهانه ای قضیرو جمع میکرد ، و منم طبق معمول مجبور بودم ببخشم ، آدمی نیست دست بزن داشته باشه ، و اینکه بعضی وقتا میپیچونه می‌ره با دوستاش مشروب خوری و اینا . و نمیدونم خلافی دیگه بجز اینا می‌ره یا نه. چند وقتی هم هست چون زیاد سرک میکشم تو گوشیش پسورد گذاشته ، هر وقت عکسخودشو میزاره پروفایل دیگه میدونم با یکی داره چت می‌کنه باور کنید اعصابم خیلی داغونه نمیدونم باید چه رفتاری داشته باشم بدتر از همه اینا فکر کن موقعی ک رابطه بخاد میاد بزور کارشو می‌کنه می‌ره ، خیلی دارم عذاب میکشم واقعا دیگه بریدم نمیدونم من مشکل دارم یا اون .میشه کمکم کنید😓

باهاش حرف بزن و خواسته هات ک بگو. محکم باش. بگو اگر خط قرمزهام و رعایت نکنی میرم

و در آخر اینکه مراقب سلامتیت باش

من مریضم

شوهر منم خیلی تحقیرم کردا ولی من میگم راضی ام هنه رو ببخشم فقط سالم باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزن و خواسته هات ک بگو. محکم باش. بگو اگر خط قرمزهام و رعایت نکنی میرمو در آخر اینکه مراقب ...

هزار بار گفتم می‌دونه من جایی برا رفتن ندارم و تمدید الکی میکنم ، ای کاش میمردم دیگه از این خود خوری راحت میشدم گیر بچه هامم وگرنه دیگه هیچ علاقه و امیدی ب زندگیم ندارم .مریضیت چیه عزیزم؟

هزار بار گفتم می‌دونه من جایی برا رفتن ندارم و تمدید الکی میکنم ، ای کاش میمردم دیگه از این خود خوری ...

باید واسه خودت شغل پیدا کنی و کم کم مستقل شی و پول پس انداز کنی اون وقت میفهمه میتونی از پس خودت بربیای

دیسک کمری که محدودم کرده

هزار جور دکترو دوا وعمل و... فایده نداشته

همش درد   یه کیلو هم نمیتونم بردارم و محدود شدم .نمیتونم خیلی بشینم نمیتونم خیلی سر پا باشم....بخاطرش اجازه بارداری ندارم.  همش خوابم و....

باید واسه خودت شغل پیدا کنی و کم کم مستقل شی و پول پس انداز کنی اون وقت میفهمه میتونی از پس خودت برب ...

اهی عزیزم خدا کمکت کنه . دو تا بچه کوچیک پاپیچم شدن وگرنه کار میکردم ک حداقل کمتر فکر و خیال کنم شب تا صبح استرس دارم خیانت درد بدیه این ک حس کنی کم گذاشتی ی چیزی کم داری ک طرف مقابلت چشمش دنبال بقیس آدمو روانی می‌کنه ، دلم میخاد طلاق عاطفی بگیرم ازش اما نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم و وقتی سمتم میاد برای رابطه چطوری پسش بزنم چون اون لحظه بشدت مهربان میشه و با زبونش آدمم خر می‌کنه لعنت ب روح زنده و مرده من که خودمو با همچین مردی بدبخت کردم

اهی عزیزم خدا کمکت کنه . دو تا بچه کوچیک پاپیچم شدن وگرنه کار میکردم ک حداقل کمتر فکر و خیال کنم شب ...

ببین شوهر منم همیشه زنارو نگاه میکنه

همیشه هم جلوی من این کارو میکنه

بهونش هم اینه که همه نگاه میکنن

فکر کن جلوی من یه جور زل میزنه به زنا و باسناشون

ولی من میگم کاش فقط سالم بودم 

ببین شوهر منم همیشه زنارو نگاه میکنههمیشه هم جلوی من این کارو میکنهبهونش هم اینه که همه نگاه میکننفک ...

اه همیشه ی اتفاق بدتر وجود داره ... این دنیا واقعا بر پایه بی عدالتی درست شده