بچه ها من پنج شش سالی هست که ازدواج کردم ،ازدواجمم مصلا عاشقانه بود همو میخاستیم با بدبختی ب هم رسیدیم اما چیزی ک تو این سالها عذابم میده بی توجهی شوهرمه شوهرم فقط وقتی ....میخاد باهام خوبه و بجز این مورد هر جا دختر خوشگلی ببینه تعریف میکنه تو این سالها ب چشم ندیدم خیانت کنه اما در حد چت دیدم با خیلی ها ارتباط داشته که واسه هر کدوم هم ی بهانه ای داشت منم تا میفهمیدم قاطی میکردم اونم با ی. بهانه ای قضیرو جمع میکرد ، و منم طبق معمول مجبور بودم ببخشم ، آدمی نیست دست بزن داشته باشه ، و اینکه بعضی وقتا میپیچونه میره با دوستاش مشروب خوری و اینا . و نمیدونم خلافی دیگه بجز اینا میره یا نه. چند وقتی هم هست چون زیاد سرک میکشم تو گوشیش پسورد گذاشته ، هر وقت عکسخودشو میزاره پروفایل دیگه میدونم با یکی داره چت میکنه باور کنید اعصابم خیلی داغونه نمیدونم باید چه رفتاری داشته باشم بدتر از همه اینا فکر کن موقعی ک رابطه بخاد میاد بزور کارشو میکنه میره ، خیلی دارم عذاب میکشم واقعا دیگه بریدم نمیدونم من مشکل دارم یا اون .میشه کمکم کنید😓
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باهاش حرف بزن و خواسته هات ک بگو. محکم باش. بگو اگر خط قرمزهام و رعایت نکنی میرمو در آخر اینکه مراقب ...
هزار بار گفتم میدونه من جایی برا رفتن ندارم و تمدید الکی میکنم ، ای کاش میمردم دیگه از این خود خوری راحت میشدم گیر بچه هامم وگرنه دیگه هیچ علاقه و امیدی ب زندگیم ندارم .مریضیت چیه عزیزم؟
باید واسه خودت شغل پیدا کنی و کم کم مستقل شی و پول پس انداز کنی اون وقت میفهمه میتونی از پس خودت برب ...
اهی عزیزم خدا کمکت کنه . دو تا بچه کوچیک پاپیچم شدن وگرنه کار میکردم ک حداقل کمتر فکر و خیال کنم شب تا صبح استرس دارم خیانت درد بدیه این ک حس کنی کم گذاشتی ی چیزی کم داری ک طرف مقابلت چشمش دنبال بقیس آدمو روانی میکنه ، دلم میخاد طلاق عاطفی بگیرم ازش اما نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم و وقتی سمتم میاد برای رابطه چطوری پسش بزنم چون اون لحظه بشدت مهربان میشه و با زبونش آدمم خر میکنه لعنت ب روح زنده و مرده من که خودمو با همچین مردی بدبخت کردم