2777
2789
عنوان

حسادت

77 بازدید | 9 پست

دارم باهاش میجنگم ولی هنوز نتونستم به زمین بزنمش.خیلی حس بد ومنفوریه کاش خالی بشم ازحسادت کاش اصلا این حس نیادسراغم .وقتی حسادت دارم دلشوره واضطراب میگیرم

واقعا حسادت حسیه ک هیچوقت درکش نکردم چرا باید خودمونو تحقیر کنیم مدام خودمونو با بقیه مقایسه کنیم اگه بهتر نبودیم حسودی کنیم🫤

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی این دلشوره اومد سراغت اون آدمی که بهش حسادت می کنی تو اوج موفقیت و خوشی تصور کن خیلی اغراق کن تو تصور خوشبختیش، بعد از خودت بپرس چه ضرر یا فایده ای برات داره می بینی هیچی یه کم آروم میشی من با خودم اینکارو می کنم روم خیلی جواب میده امتحانش کن

همه باهم

پس غبطه اس، حسرته

ولی خیلی خوبه که دارید باهاش می جنگید حس خوبی داره که از این حس منفی بدتون میاد انگار جزو شخصیتتون نیست انگار با باورهاتون سازگار نیست، سعی کنید به شخصیتتون نچسبونید که مثلا« من آدم حسودی هستم» چون اینطوری ترکش سخت تر میشه بگید«من گاهی حسادت میکنم» 

توی یه کتابی خوندم اگه به اندازه ی کافی صبرکنید، همه حسادت هاتون بی معنا میشه

صبر کنیم... 🌱

پس غبطه اس، حسرتهولی خیلی خوبه که دارید باهاش می جنگید حس خوبی داره که از این حس منفی بدتون میاد انگ ...

ممنون از لطفتون .انشاالله خدا این خصلت بد روازهمه ی ما ادمهادورکنه چون واقعا ضررش فقط برای خودمونه نه هیچکسی دیگه