پپپینکییووو مدیر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5362 عنوان میخواستم کیک درست کنم تو آرد بسته ای🤢🤮 | مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 43 پست میخواستم کیک فنجانی درست کنم آرد بسته ای تازه هم گرفتمش داشتم الکش میکردم وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه! 1403/08/18 | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alaheh_113 عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 812 تا حالا ندیده بودم آرد کرم بزنه🤮 رطوبت و جای گرم باعثش من دیدم تاریخش که نگذشته بود؟ از نونوایی ها بگیر چون اردشون تازه تر دیرتر خراب میشه
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5362 باید میذاشتی تو یخچال 3 روزه خریدمش.بعد تو کشو آشپزخونه خنکه وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
همیشه_همیشه_بهار عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2434 مارکش چی بود؟ سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5362 مارکش چی بود؟ گلستان بودمثلا محصولاتش معروفهآنقدر حالم بد شد نتونستم ازش عکس بگیرم در جا انداختمش اشغالی و گذاشتم دم در وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
alaheh_113 عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 812 اخه آرد کارخونه ای تازه بود تا برج 5 .404 وقت داشت تقریبا تا چهارماه ارد اگه جای خشک باشه و خنک خراب نمیشه ممکنه تاریخشون عوض کنن نمیشه گفت
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5362 رطوبت و جای گرم باعثش من دیدم تاریخش که نگذشته بود؟ از نونوایی ها بگیر چون اردشون تازه تر دیرتر خراب ... اخه برای کیک پزی میشه آرد نونوایی؟خونه ما خنکه.تا مرداد 1404 وقت داشت.تازه درشو باز کردم وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
همیشه_همیشه_بهار عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2434 گلستان بودمثلا محصولاتش معروفهآنقدر حالم بد شد نتونستم ازش عکس بگیرم در جا انداختمش اشغالی و گذاشتم ... گلستان محصولاتش خوبه معمولا. شاید فروشنده ها و واسطه ها تاریخشو عوض کردن سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5362 تقریبا تا چهارماه ارد اگه جای خشک باشه و خنک خراب نمیشه ممکنه تاریخشون عوض کنن نمیشه گفت از کارخونه ها همه چی بر میاداین پنیرهای حلب کارخونه ای همه تاریخ مصرف گذشتن مرجوع میشه کارخونه میریزن تو حلب میدن لبنیاتیا وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5362 گلستان محصولاتش خوبه معمولا. شاید فروشنده ها و واسطه ها تاریخشو عوض کردن دقیقا.همیشه از این مارک آرد میگیرم ولی اینسرت توش کرم درشت سفید داشت وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
alaheh_113 عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 812 اخه برای کیک پزی میشه آرد نونوایی؟خونه ما خنکه.تا مرداد 1404 وقت داشت.تازه درشو باز کردم اگه اردشون تفاوت نداشته باشه اره هر نونی ارد متفاوت داره مقلا ارد زرت یا گندم یا جو من یادم نیست کدوم ارد برا کدوم نونه مگه برای کیک ارد سفید نیست ؟ میشه
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5362 اگه اردشون تفاوت نداشته باشه اره هر نونی ارد متفاوت داره مقلا ارد زرت یا گندم یا جو من یادم نیست کدو ... چرا آرد سفیده ولی باید آرد شیرینی پذی باشه.نمیدونم آرد نونوایی پف میکنه یا نه.کسی تا حالا با آرد نونوایی کیک درست کر ه؟ وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
همیشه_همیشه_بهار عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2434 دقیقا.همیشه از این مارک آرد میگیرم ولی اینسرت توش کرم درشت سفید داشت حالا تو کلی تایم خرید یبار ممکنه اشتباه پیش بیاد. دل بد نکن. سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝
alaheh_113 عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 812 چرا آرد سفیده ولی باید آرد شیرینی پذی باشه.نمیدونم آرد نونوایی پف میکنه یا نه.کسی تا حالا با آرد نون ... سرچ زدم نتیجه اش شد ارد نون چون استحکام بیشتری تولید میکنه مناسب نیست از قنادی ها بپرس
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5362 حالا تو کلی تایم خرید یبار ممکنه اشتباه پیش بیاد. دل بد نکن. اخه از گلستان و محصولات کارخونه ای انتظار نداشتم وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5362 سرچ زدم نتیجه اش شد ارد نون چون استحکام بیشتری تولید میکنه مناسب نیست از قنادی ها بپرس مرسس گلم وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!