2777
2789
عنوان

میخواستم کیک درست کنم تو آرد بسته ای🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 43 پست
اخه از گلستان و محصولات کارخونه ای انتظار نداشتم

اونا رو میگم دیگه. ببین مثلا یه کارخونه ای که پاپ کرن درست می‌کنه رو در نظر بگیر. چون یکی از آشناهام قبلا ذرت خام بهشون فروخت میگم خیلی چک میکردن که ذرت خوب باشه. حالا ممکنه یه دفه بار بد بخرن. اینام حالا یبار از دستشون در رفته. شاید عمد نبوده و اتفاقی پیش اومده

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

اونا رو میگم دیگه. ببین مثلا یه کارخونه ای که پاپ کرن درست می‌کنه رو در نظر بگیر. چون یکی از آشناهام ...

مام مجبوریم بندازیم اشغالی چون بری سراغ شکایت و اینا دردسر داره.ولی انتظارشو نداشتم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم الک میکردم ته الک دیدم یه رشته های سفیدی هست دقت کردم دیدم یه عالمه کرم سفید دارن وول میخورن🤢 ...

من توشیرینی فروشم صابکارم تخمه پر کرم سوسک داده همکارم پاک کنن برا کوکی توروخدااااا مراقب باشین بندازش من همکارم از اون تخمه ها خورد نمیدونست حریانش چی اسهال استفراغ گرفته

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من توشیرینی فروشم صابکارم تخمه پر کرم سوسک داده همکارم پاک کنن برا کوکی توروخدااااا مراقب باشین بندا ...

ما که تو کوکی ها نیستیم.ببینیم چی هست.

وای حالم بد شد دیگه هیچ کیک و کوکی بیرون رو لب نمیزنم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ما که تو کوکی ها نیستیم.ببینیم چی هست.وای حالم بد شد دیگه هیچ کیک و کوکی بیرون رو لب نمیزنم

اصلا نخر اگه میخری جای مطمئن باشه من خودم میگم کار میکنم نون باگت صبح میگن تازس برا عصر میفروشن 

اصلا وضعییی من ک عمرا از جاهای بی اعتبار برا شیرینی خرید کنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اصلا نخر اگه میخری جای مطمئن باشه من خودم میگم کار میکنم نون باگت صبح میگن تازس برا عصر میفروشن اصلا ...

مرسی که گفتی.

عمرا لب بزنم ولی حالم خراب میشه یاد کرما میفتم دراز و زنده.چندش🤮

مرسی که گفتی.عمرا لب بزنم ولی حالم خراب میشه یاد کرما میفتم دراز و زنده.چندش🤮

من جتی تاپیکم زدم توروخدا مراقب باشین من اصلا باورم نمیشد دیدم عاطفه درحال پاک کردن رفتم دیدم وای وای پر کردم سوسک سنگ🤐😳 

من جتی تاپیکم زدم توروخدا مراقب باشین من اصلا باورم نمیشد دیدم عاطفه درحال پاک کردن رفتم دیدم وای وا ...

باید میریختین سطل آشغال به رئیستونم میگفتین سوسکی بود ریختیم رفت.دیگه کاری از دستش بر نمیومد

باید میریختین سطل آشغال به رئیستونم میگفتین سوسکی بود ریختیم رفت.دیگه کاری از دستش بر نمیومد

بهش گفتیم گفت بفرستین برن توفر بابا مردم میخورن نمیفهمن🫢🤮

بهش گفتیم گفت بفرستین برن توفر بابا مردم میخورن نمیفهمن🫢🤮

وای آدم کثیف.خودشو مدیون این دنیا و اون دنیاش کرده