2777
2789
عنوان

دخترم میگه مامان چرا پوستت قهوه ایه

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 59 پست
شاید ترت ایراد گزفته باشه ولی مطمئن باش که خیلی دوست داره و این حرف شو بذار پای بچه بودنش بچه های خی ...

قبلاهم گفته بود،اصلا چرا باید راجب همچین چیزی فکر کنه،بمن میگه مامان تو قهوه ایه کمرنگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نمیتونید یه بچه داشته باشید که در برخورد با جامعه باهوش باشه ولی با شما خنگ بچه های باهوش زبان ت ...

اره،بیشفعاله واز سنش بیشتر رفتار میکنه و خیلی باهوشه،راستش دوست دارم بچگونه رفتار کنه

قبلاهم گفته بود،اصلا چرا باید راجب همچین چیزی فکر کنه،بمن میگه مامان تو قهوه ایه کمرنگی

الان جامعه خیلی فرق کرده گوشیتو بار میکنی کلی چیز در مورد رسیدگی به پوست و ظاهر میبینی میری پارک مامانای بچه های دیگه رو میبینه. که همه چقد تجملاتی شدن و ناخودآگاه شروع به. مقایسه میکنه

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
دنیای بچگی ما خیلی معصومانه تر بود،بچه های الانی عجیبن

دقیقا من رو تربیت دخترم خیلی حساسم یعنی تو فامیل دخترم به باادبی و تربیتش زبانزده.ولی وقتی میرن دنیای بیرون از خونه با بچه های دیگه خیلی چیزا که دوس نداری یاد میگیرن دخترم کلاس اوله چن وقت پیش اومده گفت مامان هستی دوستم گفته آیناز دوس پسر داره دوس پسر یعنی چی؟گفتم هیچی منظورش اینه با پسرخاله پسرعموی همسن خودش بازی میکنه چون دخترخاله نداره دخترعمو نداره 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
دقیقا من رو تربیت دخترم خیلی حساسم یعنی تو فامیل دخترم به باادبی و تربیتش زبانزده.ولی وقتی میرن دنیا ...

یاخدا 

دوس پسر تو کلاس اول ابتدایی!!!!!

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
الان جامعه خیلی فرق کرده گوشیتو بار میکنی کلی چیز در مورد رسیدگی به پوست و ظاهر میبینی میری پارک مام ...

چی بگم والا،یعنی باید بخودم برسم؟

یعنی منو داره با مامانای بقیه مقایسه می کنه؟

دقیقا من رو تربیت دخترم خیلی حساسم یعنی تو فامیل دخترم به باادبی و تربیتش زبانزده.ولی وقتی میرن دنیا ...

تربیت بچه های الانی واقعا مشکل شده،جوری که خودمونم وارد چالش های الان میشیم

اره،بیشفعاله واز سنش بیشتر رفتار میکنه و خیلی باهوشه،راستش دوست دارم بچگونه رفتار کنه

میدونم 

گاهی ازش میترسی از بس یهو یه چی میگه شوکه میشی

ولی چه میشه کرد 

باهوش و مسلط به کلامش هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

میدونم گاهی ازش میترسی از بس یهو یه چی میگه شوکه میشیولی چه میشه کرد باهوش و مسلط به کلامش هست

اتفاقا خیلی وقتا حرفای غافلگیر کننده میزنه،حرفایی که اصلا انتظارشو نداری

نمی دونم باهاش چیکار کنم

اتفاقا خیلی وقتا حرفای غافلگیر کننده میزنه،حرفایی که اصلا انتظارشو ندارینمی دونم باهاش چیکار کنم

بعنوان فردی که هویت جدا داره حتی اگه بچه ات باشه از حرفاش لذت ببر و حتی یاد بگیر که اگر ما رو هی با قواعد جامعه هرس نمیکردن چیا رو راحت میگفتیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یاخدا دوس پسر تو کلاس اول ابتدایی!!!!!

آره اصلا شنیدم سرم سوت کشید که بچه کلاس اول چ بدونه دوس پسر چیه .کلا این دختره هستی مثل همسناش نیس.خیلی عجیبه هر گوشش سه تا سوراخ داره به ترتیب گوشواره انداخته.انگشتر میندازه النگو اخه ی بچه ۶ ۷ ساله این همه طلا برای سنش و اونم توی مدرسه مناسب نیست.ی مدت گیر داده بود خاله بیاید خونمون تا ما هم بیایم خونتون گفتم عزیزم من وقت ندارم خداروشکر ی مدته دیگه رفته با ی بچه دیگه دوس شده از دختر من کنده شد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
بعنوان فردی که هویت جدا داره حتی اگه بچه ات باشه از حرفاش لذت ببر و حتی یاد بگیر که اگر ما رو هی با ...

راستش حس می کنم کلا خیلی ذهنش درگیره،به همه چیز فکر می کنه