الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبلاهم گفته بود،اصلا چرا باید راجب همچین چیزی فکر کنه،بمن میگه مامان تو قهوه ایه کمرنگی
الان جامعه خیلی فرق کرده گوشیتو بار میکنی کلی چیز در مورد رسیدگی به پوست و ظاهر میبینی میری پارک مامانای بچه های دیگه رو میبینه. که همه چقد تجملاتی شدن و ناخودآگاه شروع به. مقایسه میکنه
دنیای بچگی ما خیلی معصومانه تر بود،بچه های الانی عجیبن
دقیقا من رو تربیت دخترم خیلی حساسم یعنی تو فامیل دخترم به باادبی و تربیتش زبانزده.ولی وقتی میرن دنیای بیرون از خونه با بچه های دیگه خیلی چیزا که دوس نداری یاد میگیرن دخترم کلاس اوله چن وقت پیش اومده گفت مامان هستی دوستم گفته آیناز دوس پسر داره دوس پسر یعنی چی؟گفتم هیچی منظورش اینه با پسرخاله پسرعموی همسن خودش بازی میکنه چون دخترخاله نداره دخترعمو نداره
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
آره اصلا شنیدم سرم سوت کشید که بچه کلاس اول چ بدونه دوس پسر چیه .کلا این دختره هستی مثل همسناش نیس.خیلی عجیبه هر گوشش سه تا سوراخ داره به ترتیب گوشواره انداخته.انگشتر میندازه النگو اخه ی بچه ۶ ۷ ساله این همه طلا برای سنش و اونم توی مدرسه مناسب نیست.ی مدت گیر داده بود خاله بیاید خونمون تا ما هم بیایم خونتون گفتم عزیزم من وقت ندارم خداروشکر ی مدته دیگه رفته با ی بچه دیگه دوس شده از دختر من کنده شد
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹