2777
2789
عنوان

دخترم میگه مامان چرا پوستت قهوه ایه

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 59 پست
ا اوپرا جون بعد مدت ها اومدم اولین نفر اسمتو سرچ کردم دیدم نیستی کلی ناراحت شدم خوشحالم که میبینمت

سلام سلام

ده روزی هست با کاربری اول خودم برگشتم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلامده روزی هست با کاربری اول خودم برگشتم

عالی 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
دوست ندارم بهش توضیح بدم،قبلاهم وقتی ۴سالش بود با بچه همسایمون بازی نمی کرد گفتم چرا باهاش بازی نمی ...

بعضی بچه ها خودشون نسبت به ظاهر حساسن، منم بچه بودم فقط با دخترای خوشگل دوست میشدم😂

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست
بچه ها میفهمن دیگه من آرایش میکنم دخترم ۶ سالشع میاد میگه وای مامان چقدر خوشگل شدی ارایش کردی کرم ر ...

دنیای بچگی ما خیلی معصومانه تر بود،بچه های الانی عجیبن

بعضی بچه ها خودشون نسبت به ظاهر حساسن، منم بچه بودم فقط با دخترای خوشگل دوست میشدم😂

عجب،پس هستن از این بچه ها

خب دلیل کارت چی بود،راستش رفتار دخترم برام قابل هضم نیست

تعجب کردم دیگه چیزی نگفتم،بعد من یه خال گوشتی دارم رو صورتم به اونم دقت کرد گفت مامان این چیه گفتم خ ...

از اینا میشه که ظاهر خیلی براش اهمییت داره براش مهمه

خودش چه شکلیه ?خودشا دوست داره ?

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم