2777
2789

تابلوی عروسیمو دیده میگه مامان کاش مثل جوونیات قهوه ای نبودی،میگم یعنی خوشگل نیستم دیگه بعد گفت نه

دخترم ۵سالشه،بیشفعالم هست،در عجب بچه من این ادبیاتو از کجا میاره،چون ماکه پیشش نگفتیم وخیلی برام عجیبه که انقدر رو ظاهر حساسه اونم از این سن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در حال تجزیه جمله " کاش مث جوونیات قهوه ای نبودی" هستم 

ینی اونموقع نبودی الان هستی؟ 

عجب هوشی داره 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
عزیززززززم😂😂😂😂بگو موقع عروسیم گریمم کردن😂😂😂

دوست ندارم بهش توضیح بدم،قبلاهم وقتی ۴سالش بود با بچه همسایمون بازی نمی کرد گفتم چرا باهاش بازی نمی کنی در کمال ناباوری گفت چون زشته

حس می کنم یه نفر یادش میده

بگو اون موقع هم قهوه ایی بودم کرم زدم 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بچه ها میفهمن دیگه من آرایش میکنم دخترم ۶ سالشع میاد میگه وای مامان چقدر خوشگل شدی ارایش کردی  کرم روشن کننده زدی بنظرم رژ قرمز بهت میاد😅😅

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ای جونمبراش نژادهای مختلف و عکساشون کنار هم رو توی نت نشون بده

ا اوپرا جون بعد مدت ها اومدم اولین نفر اسمتو سرچ کردم 

دیدم نیستی کلی ناراحت شدم 

خوشحالم که میبینمت

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
اصلا خوشم نمیاد از نوع حرف زدنش،حقیقتش ناراحت شدم

شما نمیتونید یه بچه داشته باشید که در برخورد با جامعه باهوش باشه ولی با شما خنگ 

بچه های باهوش زبان تندی دارن چون حقیقت رو بدون در نظر گرفتن قیود اجتماعی میگن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بگو اون موقع هم قهوه ایی بودم کرم زدم

تعجب کردم دیگه چیزی نگفتم،بعد من یه خال گوشتی دارم رو صورتم به اونم دقت کرد گفت مامان این چیه گفتم خال،بعد گفت چرا مثل جوشه ،گفتم چون گوشتیه،گفت کاش نبود