2777
2789

دوستم از شهرستان اومده همسرش یه خونه تو جای خوب تهران خریده همبنطوری پول میریزه به حسابش هر هفته کوه و باشگاه و با دوستاش تو کافه و گردش 

اونوقت من صبح زود بلند شو برو سرکار بعد بدو بدو باشگاه انقدر خسته میشم که صورتم دیگه زیبایی قبلی رو نداره حس میکنم شکسته شدم دکتر رفتم میگه چهرت دپرسه اخه لعنتی با این زندگی چطور شاداب باشه چهرم بهم قرص ارامبخش داده

نمیدونم همه شاغلا مثل منن یا من ضعیفم!؟

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

خیلی زندگی رو مادی میبینید از نظر من اونی خدا بهش نظر کرده که ارامش درونی داره

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خیلی زندگی رو مادی میبینید از نظر من اونی خدا بهش نظر کرده که ارامش درونی داره

زندگی مادیاته اگه پول نداشته باشم چطور برم دکتر اصلا! شعار الکی ندین

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی زندگی ها تقریبا همینه و همه دارن این مسیر رو میرن ولی وقتی غیر قابل تحمل میشه که با زندگی کسی مقایسه اش کنی 

همون طور که زندگیت رو با پایین دستی خودت مقایسه نمیکنی با بالا دستی هم مقایسه نکن ، مطمین باش راحت‌تر میگذره گلم♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
سلامعزيزم اكثر شاغلها مثل شما هستندمن رفتم دكترگفت بهتره ورزش كنيولي من اصلا وقت رفتن به باشگاه رو ن ...

منم ۷ شب باشگاه میرسم ۹ و نیم میرسم خونه مجبورم میگم حداقل اندامم خراب نشه قندم هم بالا نره

دقیقا من بالای ۳۰ مجرد خسته بی عشق ، ناراحت 💔

💔

همه ی زندگی ها تقریبا همینه و همه دارن این مسیر رو میرن ولی وقتی غیر قابل تحمل میشه که با زندگی کسی ...

چه بخوای چه نخوای مقایسه برات ایجاد میشه کسی که تو زندگیش هیچ تلاشی نکرده و هیچ دستاوردی نداره از تو راحتتر زندگی میکنه

عزیزم اولا نباید ظاهر زندگی دیگران رو ببینیدوما بهترین نظر کردن خدا ارامش وبندگیشه ،نه اینکه فقط پول ...

من ارامشم ندارم مشکل روحی پیدا کردم افسردگی حاد گرفتم پانیک گرفتم فقط مشکلم پول نیست  خداروشکر ضعیف نیستم ولی سرکار هم نرم نمیتونم همه چی برای خودم فراهم کنم ولی روحیم سازگار نیست با این سبک زندگی

چه بخوای چه نخوای مقایسه برات ایجاد میشه کسی که تو زندگیش هیچ تلاشی نکرده و هیچ دستاوردی نداره از تو ...

خب پس با ابدارجی شرکت هم مقایسه کن که بعضا یه آقای سن بالاست و هنوز داره برای کوچکتر از بچه ی خودش خم و راست میشه

یا نیروی بخش خدمات شرکت ما لیسانس داره و متاسفانه چون عمرش رو صرف یه رشته ی بیخود کرده داره این کار رو میکنه 

بحث من اینه که کلا یا نباید مقایسه کرد یا هر دو روی سکه ‌رو دید

دست پایین رو ببین و شکر کن و دست بالا رو ببین و برای پیشرفت تلاش کن

امیدوارم بهترین برات پیش بیاد 🌹

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.