2777
2789
عنوان

٤٠ روز ديگه بچم به دنيا مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 97 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا وقتی اومد نظرتون عوض میشهبیشتر استرس دارین چون سختیاش رو میدونیدانشالله قدمش پر برکت باشهروی چه ...

ممنون عزيزم

آراد

رادمان

روهان

راوين

آرهان

تازه از همينام زياد خوشم نمياد

مليكا هستم🥰
شوهر منم همینطوری بود تو حاملگیم اصلا ذوقشو نمیکرد خوشحال نبود ولی الان خداروشکر خیلی میخوادش حتی از ...

عزيزممم خدا هر دو رو براتون نگه داره

مليكا هستم🥰
ممنون عزيزمآرادرادمانروهانراوينآرهانتازه از همينام زياد خوشم نمياد

حالا چهل روز مونده انشالله اسمشم با خودش میاره

آراد قشنگه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
حالا چهل روز مونده انشالله اسمشم با خودش میارهآراد قشنگه

شوهرمم آراد پسنديده

ولي خب بازم به خودم سپرده

يكم احساس ميكنم تكراريه

وگرنه قشنگه

مليكا هستم🥰
هايليننه عزيزم خيلي مهم نيستفقط به دلمون بشينههيچ معياري نداريم

هایلین ینی چی؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️