2777
2789
عنوان

٤٠ روز ديگه بچم به دنيا مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 97 پست
زنده باشي عزيزماولي دختره ٤ سالشهدومي پسر

اخی بسلامتی. منم بچه اولم پسره ارزو دارم یک روز بارداز شدم خدا صلاح دونست بهم دختر بده

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی بسلامتی. منم بچه اولم پسره ارزو دارم یک روز بارداز شدم خدا صلاح دونست بهم دختر بده

سلامت باشين عزيزم

ممنونم

ان شالله سالم باشه و بعد هم يه دختر ناز

پسر داشتن چجوريه؟قشنگه؟

من عاشق دخترمم

ولي دخترم مجنوووونِ باباشه

كلا وقتي اون هست چشماش هيچكسو نميبينه

من اگه كنار باباش بشينم حتما بلندم ميكنه

اگه باباش دست منو بگيره مثلا بگه بيا برقصيم اجازه نميده و خودش با باباش ميرقصه توي همه ي مهموني ها

حتي وقتي ميخواد با من حرف بزنه به بهونه هاي الكي اجازه نميده

ولي ميگن پسرا ماماني هستن

مليكا هستم🥰
سلامت باشين عزيزمممنونمان شالله سالم باشه و بعد هم يه دختر نازپسر داشتن چجوريه؟قشنگه؟من عاشق دخترممو ...

دختر دار داشتن خیلی خوبه واسه مادرش همدم .دلسوز واسه پدر ومادرش حتی ازدواج کنه

پسرهم داشتن خیلی خوبه  وقتی پسرم محبتم میکنه شوهرم حسودیش میشه🤣

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

دختر دار داشتن خیلی خوبه واسه مادرش همدم .دلسوز واسه پدر ومادرش حتی ازدواج کنهپسرهم داشتن خیلی خوبه ...

دختر من كلا دلسوز باباشه

وقتي خوابه من صدا بدم مياد ميگه نكن بابام خوابيده

يا همش براش خوراكي و بالش و اينا ميبره بدون اينكه اون بخواد🙄

مليكا هستم🥰
دختر من كلا دلسوز باباشهوقتي خوابه من صدا بدم مياد ميگه نكن بابام خوابيدهيا همش براش خوراكي و بالش و ...

میگن دختر هووی مامانشه🤣

خيليدختر من واقعا هوومهخدا حفظش كنه ولي عاشقشم

زنده باشه ان شالله. ان شالله بزرگ بشه خانمی بشه ببین چقدر بدردت بخوره .دختر وجودش توخونه یه نعمته. خدا همه بچه ها رو حفظ کنه