2777
2789
عنوان

باشوهر رفیق باز چیکار کنم

235 بازدید | 15 پست

امروز ۳ روز رفته روز اول گف دارم میرم اثاث بگیرم برا مغازه فرداش گف دوستام نمیان منم که ماشین نیاوردم برگردم حالا امروز زنگ زده اومدیم منجیل شمال خاک برسرش کنم این باره اولش نیس چندبار رفتم قهر خواستم جدا شم مامانم نذاشت از دست مامانم خیلی ناراحتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم همین بود،هرسری که میرفت زنگ میزدم اوقاتشو تلخ میکردم جوری ک به غلط کردن بیفتهوقتی هم میومد ...

منم از دیروز محلش نذاشتم حودش هی زنگ میزنه ولی پیر شدم از دستش در کل

منم از دیروز محلش نذاشتم حودش هی زنگ میزنه ولی پیر شدم از دستش در کل

وقتی میره زنگش نزن حالش و بگیر یه وقتایی میره مثلا جنس بیاره زنگش بزن بگو بخند بگو مواظب خودت باش،

ولی وقتی برای رفیق بازی و‌گشت و‌گذار میره از لحظه ای ک از در خونه رفت بیرون به هیچ عنوان زنگ نزن حالش بپرس،خودشم ک زنگ‌زد شروع کن به سر و صدا بگو تو که میری رفیق بازی حال پرسیدنت چیه،فحش و بی احترامی نه ها،فقط شاکی باش،دیگه جوابش نده هر چی زنگ زد

بعدم اگر فقط مشکلت اینه طلاق طلاق نکن،دو تا بچه داری،هم اونا رو آواره میکنی هم خودت،مرد بعدی رفیق باز نیست یه عیب دیگه داره

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

شوهرم منم به شدت رفیق بازه با رفیقاش همه جا میره با من تا سر کوچه هم نمیاد دیگه از اول همینجوری بود اخلاقای دیگش خوبه من دیگه دارم عادت میکنم بهتر از زن بازیه

عزیزم ایا قبل از ازدواج تو دوره اشنایی هم اینطور بود؟؟؟

نمیدونم من هر وقت میگفتم بیا بریم بیرون میومد شاید روزایی که با من نبوده با دوستاش بوده پیشه من تابلو نمی‌‌کرد