2777
2789
عنوان

رسیدگی و تقویت مو💙🌱

50 بازدید | 6 پست

شما برای تقویت موهاتون چیکار میکنید؟!

قرص تقویتی میخورید؟ اگر اره چی؟!

روتین موهاتون چیه؟

من چند وقتیه به شدت موهام میریزه نمیدونم چیکار کنم

شماره تجربه ای در این مورد دارید؟!

خودم فقط هرشب قرص آهن میخورم و قبل از حموم روغن کرچک به کف سرم میزنم نتیجه ی خاصی نداشته برام...

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

لایکم کن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا هیچکس به موهاش رسیدگی نمیکنه؟!😂😐

انگاری نه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اینم شانس مایه😂💔

😂😐 تاپیک معصومه رو بخون گذاشته برای تقویت مو چیکار کنی

😂😐 تاپیک معصومه رو بخون گذاشته برای تقویت مو چیکار کنی

عه اوکیه برم ببینم

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷