2777
2789

سلام تویه تاپیک خوندم پلیپ داشتین و ۵ سال خونریزی و ... میشه بپرسم چجوری بود شرایط تون ؟؟؟چه علایمی داشتید 

من پارسال بعد یه پریود پاک نشدم و دچار لکه ببنی شدم بعد رفتم دکتر و ازمایش فهمیم هم کیست اندومتریوما‌هم پلیپ هم میوم دارم بعد دوفاستون دادن قطع شد ولی بعد پریودیم  پاک میشدم و تا سه روز لکه بینی داشتم قبل پریودیمم داشتم سه ماهی خوب شده بودم الان دوباره لکه بینی هام برگشته نگران پلیپم اصلا نمیدونم چیه چکارشکنم خیلی میترسم خیلی

شما علایماتون چی بود میشه یکم در مورد علایم هاتون بگید و منو راهنمایی کنید ممنون 

سلام تویه تاپیک خوندم پلیپ داشتین و ۵ سال خونریزی و ... میشه بپرسم چجوری بود شرایط تون ؟؟؟چه علایمی ...

سلام من پولیپ بین دو آندمتر داشتم بعد ۵ سال خونریزی وحشتناک که در ماه فقط ۲ روز پاک بودم  دکتر ماهری تشخیص داد و عمل هیستروسکوپی کرد ۲ سال قشنگ خوب خوب شدم دکتر گفت استرس داشته باشی دوباره برمیگرده بعد دو سال دوباره پریودام ۱۵ روزه شد دوباره سونو  واژینال گفت بازم پولیپ که ایندفعه دکتر دوباره عمل کرد و آ یو دی مینرال آمریکایی که هورمون داره تو اتاق عمل گذاشتن و تمام  که بعد ۳ سال  دیدم لک بینی و .. که دیدم آ یو دی تکون خورده  رحمم بزرگه شده  دکتر دراورد بعد یه سال همه چیم بهم خورده بود اندومتر رشدش عیر طبیعی شده بود رحم خیلی بزرگ شده و هر لحظه امکان اینکه سرطان بشه وجود داشت که اخرش خودم تصمیم گرفتم دربیارن و تمام  ولی خداییش خیلی زجر کشیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تویه تاپیک خوندم پلیپ داشتین و ۵ سال خونریزی و ... میشه بپرسم چجوری بود شرایط تون ؟؟؟چه علایمی ...

و خیلی هم دارو خوردم و شما هم نخورین اصلا برا پولیپ و فیبروم اثر نداره  فقط،لک‌صورت شدید میاره

و خیلی هم دارو خوردم و شما هم نخورین اصلا برا پولیپ و فیبروم اثر نداره فقط،لک‌صورت شدید میاره

سلام ممنون جواب دادین  میشه این چند تا سوال منم جواب بدین

شما عین ۵ سال خونریزی  طولانی داشتین یا لکه بینی هم داشتین؟؟؟

من فقط لکه بینی دارم گاهی خوب میشه گاهی میاد استرسی شم میگیرم اگه نشم بهترم  میترسم عمل کنم ایا عملش سخته ؟؟؟

پلیپ من ۸ میل بود پارسال امسال هنوز نرفتم یه سال نشده (دکترم گفت سالی یبار سونو کن )شما‌چند میلی بود ؟؟؟؟یکی بود یا چند تا؟؟؟

دکتر من گفت با لکه بینیت فعلا بساز چون الان سایز فیبروم و پلیپت خیلی کوچیکه اگه بزرگ شد و اذیتت کرد اونوقت یه کاریش میکنیم 

دکتر منم دارو نداد بهم گفت دارو بدتر باعث رشدش میشه فعلا بساز بنظرتون عمل کنم یا بسازم پلیپ ۸ میلی میوم یک سانتی و کیست اندومتریوما ۲ سانتی دارم  و لکه بینی بین و قبل پریود که خب سه ماه لکه بینی وسط پریودم خوب شد الان این ماه دوبار لکه قهوه ای خیلی خیلی کم و ترشحاتم سفید نیست یکم رنگ داره مثلا کرمی مایل به قهوه ای صورتی بسیار بسیار کم رنگ مثل رنگ یه خون ابه بسیار کم رنگ خفیف  فقط از حالت سفید دراومده اگر نه رنگ خون نداره الان ۷ الی ۸ روزه اینجورم خیلی اعصابم بهم ریخته البته این بنظرت اعصاب چقدر اثر داره ؟؟؟

بعد عمل پلیپ هاتون چجوری بود سخت بود؟؟بی هوش تون کردن ؟؟

این مشکلات  از چند سالگی براتون پیش اومده ؟؟؟چند سالتون بود دچار پلیپ و عوارضش شدید و چند سال کلا با دوبار عمل و ... درگیرش بودید ؟؟؟

در اخرم خوشحالم خوب شدید  سلامت باشید همیشه

سلام من پولیپ بین دو آندمتر داشتم بعد ۵ سال خونریزی وحشتناک که در ماه فقط ۲ روز پاک بودم دکتر ماهری ...

یه سوال دیگه این ۵ سال که خونریزی داشتین مداوم بود یا یبار خوب میشدین یبار برمیگشت ؟؟ تو این ۵ سال دکتراتون تشخیص ندادن چرا اینقدر اذیت میشید ؟؟؟

سلام ممنون جواب دادین میشه این چند تا سوال منم جواب بدینشما عین ۵ سال خونریزی طولانی داشتین یا لکه ...

جانم من کلا ۲۷ روز اینا با درد شدید مثل زایمان  با خونریزی شدید همراه با لخته داشتم  و در جواب سوالتون تقریبا  از ۳۳ سالگی شروع شد میگم خب بعد عمل دو سه سال خوب خوب شدم ولی بعدش دوباره در اومد پولیپ من ما بین دو آندومتر بود که نمیزاشت رحم بسته بشه قطع بشم  عملم هم با بیهوشی بود اذیت هم نداشتم  اصلا 

یه سوال دیگه این ۵ سال که خونریزی داشتین مداوم بود یا یبار خوب میشدین یبار برمیگشت ؟؟ تو این ۵ سال د ...

یه روز میدی خوب میشدم یهویی با درد شدید شروع میشد دیگه طوری شده بودم که راه نمیتونستم برم تو حموم وایمیستادم ببخشد نوار بزرگه هم جوابگو نبود  نه بهترین دکتر ها رو رفتم اخرش یه سونو واژینال تو اون حال بدم کردن  یهویی دیدن یه چیزی بین دو آندومتر هس که دکتر گفت اول باید سرم بزنیم یه کم خونریزیت کم بشه  که با اونم کم نمیشد بعد بتونم عمل کنم یه هفته بعد  شب قبلش دوتا داروی سقط،جنین داد که رحم باز بشه برا عمل  که نگم دوباره خونریزی شروع شد فردا صبحش عمل کرد 

یه روز میدی خوب میشدم یهویی با درد شدید شروع میشد دیگه طوری شده بودم که راه نمیتونستم برم تو حموم وا ...

ممنون عزیز با توجه به گفته هاتون انگار عمل کردن هم همچین فایده نداره  تو همین شایت خوندم خیلیا بعد عمل بازم درگیر شدن  دارو هم که بدترش میکنه 

لکه بینی هم رو مخه اصلا نمیدونم چکار باید بکنم 

ممنون

ممنون عزیز با توجه به گفته هاتون انگار عمل کردن هم همچین فایده نداره تو همین شایت خوندم خیلیا بعد ع ...

برا من فایده داشت خوب شده بودم  دکتر گفته بود استرس دوباره پولیپ رو برمیگردونه الان زندگی هم که بدون استرس نیست با لک بینی  هم نمیشه کنار اومد بلاخره باید کاری کرد که بزرگتر نشه 

برا من فایده داشت خوب شده بودم دکتر گفته بود استرس دوباره پولیپ رو برمیگردونه الان زندگی هم که بدون ...

من خیلی استرسی هستم جوری که تنگی نفس و تپش قلب میگیرم بدون دلیل اضطراب میگیرم اینا تاثیر داره ؟؟؟

برا من فایده داشت خوب شده بودم دکتر گفته بود استرس دوباره پولیپ رو برمیگردونه الان زندگی هم که بدون ...

از عمل و نتیجه عمل هم خیلی میترسم نمیدونم چکار کنم از لکه بینی هم که دارم خیلی نیترسم کلا در حالت ترسم بدتر استرسم بیشتر میشهد

از عمل و نتیجه عمل هم خیلی میترسم نمیدونم چکار کنم از لکه بینی هم که دارم خیلی نیترسم کلا در حالت تر ...

ببین من کلاس طب سنتی اسلامی میرم هفته ی قبل مربی گفت برای مشکلات رحم هرچیزی  گیاه تباشیرواذرخش رک داخل آب بریزی حالیادم نیست فکرکنم باید بجوشونی وتاسه بار هرسه رو یکبار داخلش بشینی گفت که تجربه شده است وخیلی هانتیجه گرفتن حالاخواستی دقیقش رو می پرسم بهت میگم