2777
2789
عنوان

باز هم کتک خوردم

700 بازدید | 55 پست

داشتم لباس عوض میکردم. بخاطر رفتار دیشبش باهاش سرسنگین بودم (تاپیک قبلیم هست) 

گفت گرسنمه، گفتم دستم گیره خودت بکش بخور. اومد تو اتاق، هی گفت بیا هی گفتم دستم گیره.. دلم میخاست لااقل یکم نازمو بکشه از دلم دراره. چسبوندم ب دیوار، دستاشو گذاشت زیر گلوم، فشار داد فشار داد، سرفه میکردم دخترم گریه میکرد، منم گریه میکردم. سیلی میزد تو گوشم، نمیدونم چنتا زد. فقط میدونم زد و زد. دخترمو بغل کردم از خونه بزنم بیرون. دیگ تحمل نداشتم. انداختم تو اتاق زندانیم کرد. بهم میگ چهار ساله دارم تحملت میکنم. مسخره نیست؟ منم ک دارم تحملش میکنم لحظه به لحظه. منم ک دم نمیزنم. منم ک ابرو داری میکنم. منم ک چشمم هردفعه ب چشمای دخترمه. این منم ک دارم دووم میارم. منم 

اصلاً طلاق نگیریا اصلاً به خانوادت نگیا تو همین زندگی بمون همه زنا کتک می‌خورن کتک نمک زندگیه بالاخره روزی یه بارم کتک بخوری هیچ اتفاقی واست نمی‌افته عادت می‌کنی بعد یه مدت ولی اسم طلاقو نیاریا اصلاً طلا خوب نیست بمون زندگی کن بالاخره یه شوهری هستش دیگه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاً طلاق نگیریا اصلاً به خانوادت نگیا تو همین زندگی بمون همه زنا کتک می‌خورن کتک نمک زندگیه بالاخر ...

کاش انقدر نمک نپاشید 

مرهم نیستید درد نباشبد 

شما چه میدونید چرا نمیره 

شما از کجا میدونید خونوادش پشتشن ؟؟؟ 

😑😑😑😑😑

ببین اینا می‌خوان همینو بشنون چرا قیافتو پوکر فیس می‌کنی 

فکر می‌کنی الان ما بهش بگیم پاشو برو شکایت بکن پاشو برو خونه پدر و مادرت یا فردا ازش طلاق بگیر انجام میده نه پس اون لحظه اون چیزی رو که باید بشنوه بهش بگو بگو بهش بمونه دیگه عادت می‌کنه بعد یه مدت

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
کاش انقدر نمک نپاشید مرهم نیستید درد نباشبد شما چه میدونید چرا نمیره شما از کجا میدونید خونوادش پشتش ...

خانواده نداره اصلاً فرضو بر این بزار خودش که دست داره خودش که پا داره این الان هرجا بره شروع بکنه کارگری کردن ماهی ۱۲ میلیون حقوق می‌گیره نفقه بچه‌ام که با پدرشه یه خونه اجاره بکنه یه اتاق خواب باشه فقط ودش و بچه‌شو نجات بده یعنی حاضری تو اون زندگی بمونید طرف استخوناتونو خورد بکنه ولی کار نکنید ولی خودتونو نجات ندید انقدر تن پروری رو دوست دارید 

نمک رو زخم

نه جمله‌ای رو که الان می‌خواد بشنوه رو بهش گفتم دو تا کامنت پایین‌ترشو بخون نوشته شرایط جدا شدن ندارم به این آدم که شرایط جدا شدن نداره چی بگیم چی باید بهش بگیم تو بگو ببینم غیر از اینه که می‌خوای بگی سرتو بنداز پایین با شوهرت ور نرو که کتک نخوری غیر از اینه که می‌خوای بگی زیپ دهنتو بکش عین مجسمه ساکت باش که یه وقت نیاد کتکت بزنه همینا رو می‌خوای بگی دیگه حالا توی جملات دیگه می‌خوای یه ذره شکیلش بکنی بدی بهش چه فرقی به حالش می‌کنه من مستقیم بهش گفتم

اسی ناراحت شدم ولی من بودم همون کشیده هارو میخابوندم توگوش خودش

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف