2777
2789

چطوری تحمل میکنید💔

پسرا نگن حوصله ندارم چون با پسرا کاری ندارم پسرا کنکور و دانشگاه براشون مهم نیست کلی شغل هست براشون ۱٪ بدبختی دخترا رو ندارن فقط هرکی مثل من دختره و هنوز چیزی نشده بگه من هنوز خری نشدم یه هزار تومنی عرضه ندارم دربیارم توی کنکوری هیچ گو*هی نشدم دارم عذاب میکشم یک ماهه دارم شب و روز گریا میکنم مشاور لعنتیمم گفت هیچ خری نمیشی چرا ازدواج نمیکنی خدایا لهم کردن آدما پست و خار شدم کمکم کن خدای بزرگ تو بزرگی هیچکس مثل خودت درکم نمیکنه😭💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والامن 27سالمه وهیچیم نشدم غیرازخیاط ساده 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

این چ طرز صحبت کردن با خودته

مگ همه زندگی کنکوره اینهمه مربی ورزش کارمند بانگ معلم و وکیل داریم مگ همه کنکور دادن

بعدشم مگ ازدواج بزا کسایی ک هیچ خری نشدن ی قسمت زندگی هس برای ارامش وعشق بیشتر با ادم درستش در تایم درستش

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

من لیسانس روانشناسی گرفتم با معدل خیلی بالا 

طلاق گرفتم الانم دارم موقت یه جایی کار می کنم ولی راضی نیستم 

دارم برای استخدامی میخونم دوساله ولی هنوز قبول نشدم 

دلم میخواد برم تو کار کیک و شیرینی ولی سرمایه ندارم