2777
2789
عنوان

کیا 25 سالشونه هنوز مثل من خری نشدن خیلی ناراحتم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 154 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۳ سالم لیسانس حقوق دارمآیلتس دارم و هیچ خری نشدم

خب چرا مهاجرت نمیکنی؟ بنظرم تو خری هستی اگه لیسانس حقوق داری و آیلتس داری 

لیسانس حقوق دانشگاه دولتی؟؟. 

من 17 سالمه موسیقی میخونم آیلتس میخونم و ترکی هم دارم میخونم

میترسم منم ایلتش بگیرم نتونم مهاجرت کنم یعنی منم هیچ خری نشم بگین چجوری تا 4 سال دیگه خری بشم😂😂

مگه حرف اون مشاور مهمه برات؟ طرف ۴۰ سالشه خونه زندگی داره ازدواج کرده با ما میاد کلاس شیمی ،شیمی رو هم بالای ۴۰ میزنه 😐تو به خودت داری میگی اره اونا میگن تو نمیتونی راست میگن تو باید اتفاقا بگی من میتونم اگه اونا نمیگن نمیتونی من میتونم نشون‌میدم بهشون که میتونم صد خودتو بزار خودتو جمع کن دختر میدونم سخته اما مگه ارزوت نیست مگه خو تلاش کن براش با حرف این اون پا پس نکش

من ۲۳ سالم لیسانس حقوق دارمآیلتس دارم و هیچ خری نشدم

برو اموزشگاه تدریس

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

این چ طرز صحبت کردن با خودتهمگ همه زندگی کنکوره اینهمه مربی ورزش کارمند بانگ معلم و وکیل داریم مگ هم ...

عزیزم صحبت تون صحبح

ولی کارمند بانک و معلم و وکیل کنکور دادن دیگه... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من مربیگری شنا گرفتم هر جا میرم کار نمیدن بمیرم ایشالا از هیچی شانس ندارم

چرا شاگرد خصوصی نمیگیزی یا برو استخر استان کلاس عمومی بردار ۵۰ ۵۰ حساب میکنن باهات 

درجه ۳ هستی؟؟

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ناجی هم داری ؟ فقط پارتی میخاد انقد دلم گرفته

ناجی پولی نداره برو مربیکری