2777
2789

فرداعروسی دوست صمیمیم دعوتم.

دوستم وقتی۱۶سالش بودبافامیل دورشون عقدکردوبعرش بنابه دلایلی جداشدن.

حالا۲۳..۲۴سالشه بایه پسرایرانی به اسم محمدرضاعقدکردن وفرداعروسیشه 😍😁

پسره مهندس برقه وبالاشهرتهران خونه داره.

دختره۳۰میلیون لباس عروسشواجاره کرده و۳۰۰میلیون طلاخریده براش شوهرش.

دوستم تعدادزیادی دوست پسرداشت واخریکیش گرفتش وعاشقشه.

امیدوارم خوشبخت بشن.

دوستان لطفاتوهین نکنید.

خوشبخت بشه انشالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😀خوشبخت بشه ولی حالا واجب بود از تعدد دوست پسراش بگی به هر حال جمله هات عجیب بود واسم .درست یا غلط حس حسادت رو دریافت کردم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

مبارکش باشه منم تو اتوبوس بودم می‌رفتیم تهران چند تا افغانی تو اتوبوس گرفتند خیلی خوشحال شدم که دارن جمعشون میکنند چون داشتند علاوه بر خاکمون به مردم هم رخنه میکردند مثلا همین دوستت افتاده تو تشت طلا 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ب سلامتی

مرسی از اطلاع رسانی

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

سمته ماهم یکی ازدواج کرد پسره کارخونه دار توووووپ 

کشته مره دختره شده بود  

توهین نمیکنم درسته با بودنشون مشکل دارم ولی بلاخره افغانیا هم انسانن 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

😀خوشبخت بشه ولی حالا واجب بود از تعدد دوست پسراش بگی به هر حال جمله هات عجیب بود واسم .درست یا غلط ...

نه واقعاحسادتی ندارم نسبت بهش وبرعکس انقدذوق دارم 

چقدمنتظراین روزبودوحالافرداانشاالله میریم😍

نه اتفاقاانقدذوق دارم😍انگارعروسی خواهرمه

اگه مث خواهرت بود که نمیگفتی تعداد زیادی دوست پسر داشته. 

مشخصه قصدت تخریب پسر ایرانیه ولی متوجه نیستی که بدتر از اون داری دختر افغان رو تخریب میکنی.

افغانیا اعتقادی به طلاق ندارن حتی در صورت خیانت دیدن 

چطوری دختره طلاق گرفته؟!

کسی که ۳۰۰میلیون داده اجاره لباس عروس ،سیصد میلیون طلای چندانی نمیکنه که بتونه پزشو بده

یکم جملاتت باهم جور نیست اسی 

به نظرتون این قضیه واقعیت داره یا ساخته ی ذهن نویسنده ست؟

یا ساختست یا از خودشونه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»