2777
2789
عنوان

مربا به خانگی 📸

138 بازدید | 10 پست

در حال پخته طبق دستور گوگل پیش رفتم ولی چرا رنگش قرمز اناری نشده هنوز؟ایا وقتی از پخت افتاد و گزاشتمش برا استراحت رنگ میندازه؟؟؟تو همه ویدیو ها در حال پختشون اینه بعد یهو قرمز خوش رنگ میشه 

زیرش شعلشم کمه 

دم کنیم گزاشتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوش جان

رنده زدی؟ما قاچ میکنیم

اتفاقا دیروز ده پونزده کیلو درست کردیم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

قابلمه مس نداشتیم گفته بود روحیم اوکیه شعلشم کمه والا همه میگن ۲ تا ۳ ساعت دم کن شما میگی ۳۰ دیقه🫤

بعداز۲ساعت ڪہ ڪامل پخت دم ڪن..رنده ڪردے؟معمولا مڪعبے خرد میڪنن باهل و چوب دارچین..من چندتادونہ خودشو براے لعاب مےریزم

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
بعداز۲ساعت ڪہ ڪامل پخت دم ڪن..رنده ڪردے؟معمولا مڪعبے خرد میڪنن باهل و چوب دارچین..من چندتادونہ خودشو ...

من مکعبی روز پیش درست کردم با شیره انگور امروز رنده کردم مث مربا هویج 

من مکعبی روز پیش درست کردم با شیره انگور امروز رنده کردم مث مربا هویج

نوش جان..ڪدبانویے😊

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم