2777
2789
اره اینو قبول دارم احساس میکنم نمیتونم کنار بیام اوهوم

اره من خودمم نمیدونستم کنار بیام با اینکه بختیاری ام ولی همون اول گفتم ب مرد بختیاری شوهر نمیکنم 

الان عروس ترکام 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خودمم نمیدونستم کنار بیام با اینکه بختیاری ام ولی همون اول گفتم ب مرد بختیاری شوهر نمیکنم الا ...

🤥🤥الان من تو بدجور موقعیتیم بدجوررررر سر دوراهی گیر کردم

چهارمحالیا آهنگ دارن تو صحبت کردنشون خیلی سخت نیست مثل لری بختیاریاست ولی کلمات خاص حتما دارن

حالا اینا هیچی کلن نمیدونم چیکار کنم احساس میکنم اصلا بهم نمیخوریم ولی خب به هچ مردی هم به جز اون نمیتونم فکر کنم

ی چیزم بگم خیلی با دخترای فامیلشون راحتن اصن این اعصابمو بهم میریزه

خوب از بچگی کنار هم بودن و سخت گیر نبودن دیگه .الان دخترمن با دختر عمه ها وپسر عموهاشون میرن بیرون تا ۳شب البته همه مجردن یکی عقده که مجوز بقیه اس

حالا اینا هیچی کلن نمیدونم چیکار کنم احساس میکنم اصلا بهم نمیخوریم ولی خب به هچ مردی هم به جز اون نم ...

اگه فکر میکنی بهم نمی خورید ،روابط کزدیک با فامیلو نمیتونی تحمل کنی ،سخت میشه برات .بیشتر فکر کن .مشاور برو

خوب از بچگی کنار هم بودن و سخت گیر نبودن دیگه .الان دخترمن با دختر عمه ها وپسر عموهاشون میرن بیرون ت ...

اینام اینجوریین

ی عکس واسم فرستاد تو عروسی بودن با دختر عموش عکس انداخته بود دستشو گرفته بود بعد من ک دعوا کردم باهاش تعجب کرد گفت مگه چیه خب😑😑