2777
2789
عزیزم واس پاکسازی و خوشبو شدن بدنه دیگ ..بادی اسپلش ک استفاده میکنم اون کلا بحثش جداس .واس بوی عرقه

پاکسازی؟؟؟  نه والا شامپو صرفا برای از بین بردن آلودگی ها و نهایت باکتری هاست، پاکسازی تمیز کننده ی عمقیه پوسته که کار شامپو نیست،  حالا صرفا یه اسانس خوشبو کننده هم زدن اما نه بخاطر اینکه بوش بمونه رو بدن و مثل عطر باشه!

بادی اسپلش هم اصلا برای بوی عرق نیست دوست عزیز

صرفا یه خوشبو کننده بدنه 

اون مام و اسپری های ضد تعریقه که برای بوی عرقه

اگه شما عرقت بوی بد میده با هزار تا اسپری هم کارت راه نمیاد 

بوی بد عرق بخاطر یه سری باکتری هاست که با شست و شو هم از بین نمیره و باید درمان بشه، چه از نظر تغذیه چه شامپو مخصوص و یه سری دارو ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکسازی؟؟؟ نه والا شامپو صرفا برای از بین بردن آلودگی ها و نهایت باکتری هاست، پاکسازی تمیز کننده ی ...

گلم حس میکنم هر لحظه میخای بیای بهم حمله کنی..فکنم‌منظورمو درست بهتون نرسوندم.یا متوجه نشدید چی میخام .در هر حال ممنون عزیزم😅♥️

سنت ایوزخوبه امازیادعطرش نمیمونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

گلم حس میکنم هر لحظه میخای بیای بهم حمله کنی..فکنم‌منظورمو درست بهتون نرسوندم.یا متوجه نشدید چی میخا ...

کاملا اشتباه متوجه شدی گلم ، چرا باید بهت حمله کنم؟؟

دارم برات توضیح میدم

شما خودت بیفتی رو دور اینچیزا بهتر متوجه میشی رو بدن هیچ کدوم ماندگاری نداره 

پامنت مدل شیرش

وزنش 1250 گرمه قشنگ بیشتر از کیلو شامپو 😄😂 قیمت رو جلدش 85 اینترنتی اگه موجود باشه ارزون تر هم هست 

بوشم خیلی خیلی خوبه قشنگ بوش خوشمزه ست بو شیر نارگیل ی همچین چیزی 

ولی به طور کلی شامپو عطر ک نیست بخوای موندگار باشه 

کلا بدن خوشبو باشه اینکه مرتب حموم بری لوسیون و اینام بزنی حله

کاملا اشتباه متوجه شدی گلم ، چرا باید بهت حمله کنم؟؟دارم برات توضیح میدمشما خودت بیفتی رو دور اینچیز ...

بیای میزمو ببینی جا واس هیچی نیس.اطلاعاتم ازین چیزا خیلی بالاس .انواع شامپو بدنا رو استفاده کردم اما چون زیاد بوشون ماندگاری نداشتن گفتم شاید بقیه برندای دیگ استفاده کردنو راضی بودن واس همین پرسیدم..ن خب اخه شما ی جوری حرف زدی انگار ک من بدون هیچ اطلاعاتی از لوازم و شوینده های پوستی و بهداشتی دارم سوالمو مطرح میکنم🦦 

الان از اونایی ک گفتی کدوماشو تست کردی .منم قیمت مناسب میخام دیگ .گرون نمیرسه بودجم😂

هرسه 

ولی متلا رنگهای خاصی از اکتیو 

یا یه مدل بخصوص از مای

فقط لورال یه بار یه دونه دیدم که عالی بود

بیای میزمو ببینی جا واس هیچی نیس.اطلاعاتم ازین چیزا خیلی بالاس .انواع شامپو بدنا رو استفاده کردم اما ...

من تو مغز شما نیستم اما از اونجایی که به شامپو میگی پاکسازی کننده...  

بیخیال ! اما نه در واقع منم هرچی استفاده کردم ماندگاری بو نداشته

صرفا تا یکی دوساعت بعد حموم اونم در بهترین حالت 

کامنت تون درست بود ولی شامپو اسکراب دارم هست لایه برداری میکنه همون پاکسازیه دیگه

از برند اکتیو آره داشتم .اما در واقع بگم اصلا جای اسکراب رو نمیده 

شامپو بدن نهایت رو بدن دو دقیقه میمونه تا شست و شو ، پس نمیتونه پاکسازی کنه ... اما خب اسکراب حداقل باید ۵ دقیقه ماساژ داده بشه