2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کن خوشبو جان

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

من اسنس کرمی شیر و عسل دارم خیلی خوبه شنیدم داو هم خوبه اما درکل از شامپو بدن انتظار ماندگاری بو نبا ...

پس چی خوبه بنظرت .لوسیون بدنم دارم واس بعد حموم. میپره فق واس نیم ساعت اوکیه

یه سری هایی از اکتیو و مای و لورال خیلی خوشبونداینا خیلی خوش قبمتن یه سری مارکها خیلی گرون ند من تست ...

الان از اونایی ک گفتی کدوماشو تست کردی .منم قیمت مناسب میخام دیگ .گرون نمیرسه بودجم😂

پس چی خوبه بنظرت .لوسیون بدنم دارم واس بعد حموم. میپره فق واس نیم ساعت اوکیه

لوسیون و شامپو و... رو بخاطر بو استفاده نمی‌کنیم که هرکدوم خاصیت دیگه ای دارن 

باید از یادی اسپلش، بادی میست استفاده کنی

مگه عطره عزیزم بله تو زمستون خوبه تا چندین ساعت میمونه

😂😂خب منک موندگاریشو میگم منظورم این نیس ک تا چندین هفته بمونه مث عطر ..منظورم اینه حدقل تا ی روز ک بوش رو پوست بمونه 

اتفاقا بهتره ا محصولات عطری استفاده نکنی 

من یه مدت خیلی تو اینچیزا زیاده روی میکردم اما خب بوهاشون باهم قاطی میشه و اصلا خوشایند نیست 

شامپو و لوسیون و ضد عرق و... هرچقدر بوی ملایم و کمی داشته باشن بهتره، بعد که عطر زدی باهم قرو قاطی نمیشن

لوسیون و شامپو و... رو بخاطر بو استفاده نمی‌کنیم که هرکدوم خاصیت دیگه ای دارن باید از یادی اسپلش، با ...

عزیزم واس پاکسازی و خوشبو شدن بدنه دیگ ..بادی اسپلش ک استفاده میکنم اون کلا بحثش جداس .واس بوی عرقه