اگه چیزی پیدا کنید . جوووری میشکنید که تا حالا این حس و تجربه نکردید.. مخصوصا اگه شوهرتون مرد خوبی بوده تو زندگی ...دیگه نه راه پس دارید نه پیش..شما میمونید و روان به هم ریخته و زندگی که شاید به زودی از هم بپاشه... اگه هر روز دعوا راه بندازید از خودتون دورترش میکنید و اگر هم کوتاه بیاید هر رووز حس بازنده بودن دارید .. زخمی ایجاد میشه که هیییچ وقت خوب نمیشه زندگی مثل قبل نمیشه . کنکاش نکنید بذارید ندونید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هم مرد خوبیه، هم زندگیه خوبیه ،هم زن چشاشو ببنده نبینه ،هم زن کاری نداشته باشه ،هم زن اگه یه پیام و زنگ مشکوک دید خودشو بزنه به اون راه، هم خاک توسرمن
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
عزیزم خاااک تو سر من . خاک تو سر من امثال من که زن شدم
💔این دل دیگه دل نمیشه
ولی دیگه رو خودت کار کن
دیگه یادبگیرند خودمون مهمتریم
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
💔این دل دیگه دل نمیشهولی دیگه رو خودت کار کن دیگه یادبگیرند خودمون مهمتریم
چه جوری . این قدر دوست داشتم شوهرمو که هر لحظه فکر میکنم بالای یک سال صمیمیت زیاااد بوده نابود میشم نااابود اون روزایی که من ناراحت بودم عصبی بودم خب ما تو زندگی هستیم با بی پولی با اقوامشون با همه مشکلاتشون درگیریم گاهی ما هم کم میاریم این با اون درد دل میکرده اون بهش آرامش میداده