2777
2789
عنوان

هیچ راهی نیست پیامهای حذف شده رو برگردوند

| مشاهده متن کامل بحث + 2992 بازدید | 49 پست
ب ظاهر نقش ادم پشیمون بازی میکنه ولی من دیگه بهش اعتمادی ندارم همونجوری ک این همه مدت باهاش بود و م ...

چقدر کثیف. میدونم مثلا پشیمون میشن ولی باز ادامه میدن. یه موقع میگم کاش جدا میشدم. الان شدم یه ادم مریض. همه چیز جلوی چشامه. 

پس چرا تو گوگل برنامه های زیادی هست دوتا رو گرفتم ولی بلد نبودم کار کنم ب نطرت ببرم یه نفر با کامپیو ...

خودت و فقط عذاب میدی من خوندم برای شوهرم الان مثلا چی شد ..بفهمی ابراز عشق کرده هرشب وروزت با درد بگذره ..فقط حواست باشه بهش دیگه خیانت نکنه بهت..میتونی طلاق بگیری ازش یا دوستش داری 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر کثیف. میدونم مثلا پشیمون میشن ولی باز ادامه میدن. یه موقع میگم کاش جدا میشدم. الان شدم یه ادم م ...

منم روح و روانم بدجور بهم ریخته امیدی ب زندگی ندارم  دعا میکنم بمیرم راحت شم  تموم بشه دردام

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
خودت و فقط عذاب میدی من خوندم برای شوهرم الان مثلا چی شد ..بفهمی ابراز عشق کرده هرشب وروزت با درد بگ ...

خب من دیگه بهش اعتماد ندارم تا اخر عمر با شک و بی اعتمادی زندگی کردن بدرد نمیخوره

نه ولا دوسش ندارم فقط بخاطر بچه ها باهاش موندم و ب اجبار خانوادم  وگرنه راضی ام ب طلاق

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
منم روح و روانم بدجور بهم ریخته امیدی ب زندگی ندارم دعا میکنم بمیرم راحت شم تموم بشه دردام

خدا نکنه بمیری. چرا باید بمیری؟ بخاطر اون؟ الان حق داری حالت خرابه . یه روزی میرسه که میخندی. زندگیت ارزشش خیلی بیشتره‌ 

خدا نکنه بمیری. چرا باید بمیری؟ بخاطر اون؟ الان حق داری حالت خرابه . یه روزی میرسه که میخندی. زندگیت ...

عزیزم حالم واقعا بده 

متاسفانه جایی ندارم برم وگرنه همین الان این زندگی رو ترک میکنم 

ای کاش خودم درامدی داشتم واسه همچی روزی 😔

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
عزیزم حالم واقعا بده متاسفانه جایی ندارم برم وگرنه همین الان این زندگی رو ترک میکنم ای کاش خودم درام ...

از همین الان شروع کن. یه مهارتی که بتونی ازش کسب درامد کنی. هیچوقت دیر نیست. امثال ما که خیانت دیدیم باید به فکر اینده باشیم. منم همش دنبال کارم تا یه مهارت خوب پیدا کنم

از همین الان شروع کن. یه مهارتی که بتونی ازش کسب درامد کنی. هیچوقت دیر نیست. امثال ما که خیانت دیدیم ...

سعیمو میکنم  ولی واسه هر کار و اموزشی باید هزینه کنی ‌ک من ندارم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
سعیمو میکنم ولی واسه هر کار و اموزشی باید هزینه کنی ‌ک من ندارم

امشب تو خیابون میرفتم میگفتم خدایا ۵۰۰ تومن به من برسون یه ماشین بخرم بتونم کار کنم یه اتاق هم اجاره کنم. گفتم خدایا مگه چی میشه برای تو که کاری نداره

امشب تو خیابون میرفتم میگفتم خدایا ۵۰۰ تومن به من برسون یه ماشین بخرم بتونم کار کنم یه اتاق هم اجاره ...

آخ گفتی کاش خدا ب ما و امثال ما هم نگاهی میکرد  دستمون میرفت تو جیب خودمون 

منم اگه فقط یه اتاق کوچیک هم داشتم جدا یه لحظه صبر نمیکردم خسته شدم از این زندگی ک همش مثل یه خدمتکار باید بشورم و بپزم هیچکسم قدر نمیدونه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
هر روز باید از خدا بخایم بالاخره صدامون رو میشنوه

منکه خسته شدم از این زندگی

خودشم امشب بهم گفت میدونمدیگه دوسم نداری وداری اذیت میشی  عذاب میکشی ولی بخاطربچه ها طلاقت نمیتونم بدم 😔😔😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج🤲