2777
2789
عنوان

هیچ راهی نیست پیامهای حذف شده رو برگردوند

| مشاهده متن کامل بحث + 2992 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😔😔😔😔

برای دل خودت میگم خواهر. من شک داشتم بهش یه بار صداشو ضبط کردم تازه نه اسمی آورد نه حرف عاشقانه ای. ولی من بهم ریختم. نکن عزیزم. اگه میخای زندگی کنی هرچی نشنوی بهتره. مردها خیلی بهشون بگی اخرش میگن این کارو کردم حالا میخای چکار کنی؟ خودتو اذیت نکن عزیزم. حالتو خوب میفهمم

برای دل خودت میگم خواهر. من شک داشتم بهش یه بار صداشو ضبط کردم تازه نه اسمی آورد نه حرف عاشقانه ای. ...

۱۵ روزه حالم داغونه 

با اینکه شماره اش بلاک کردیم تو گوشیش ولی امروز دیدم تو لیست سیاه گوشیش ۴بار زنگ زده باز 

مطمئنم با شماره دیگه تماس میگیرن 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
بمیرم برات. همسرت چی میگه؟ اقرار کرده؟

اره عزیزم حتی رفتم با زنیکه اشغال قرار گذاشتم تو پارک رو در روشون کردم کثافتا با نگاهشون معلوم بود چقد صمیمی بودن  دلم اتیش گرفت از حرفاشون ک عاشق هم بودن 😭😭😭😭😭😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
من نمیدونم اما چند سال پیش فامیلمون نمیدونم چکار کرده بود همه چت تلگرام که حذف شده بود آمده بود پس

اینا پیامک بوده اخه جن ده گوشیش  نوکیا ساده بود 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
هرزه کثافت. الان شوهرت میخاد ادامه‌بده باهات؟

ب ظاهر نقش ادم پشیمون بازی میکنه ولی من دیگه بهش اعتمادی ندارم  همونجوری ک این همه مدت باهاش بود و من نفهمیدم مطمئنا ادامه میده باز 

ب زور خانواده ها موندم تو این خونه نمیخوام دیگه باهاش زندگی کنم   فکر شو بکن تو چشام نگاه کرد و گفت ک واقعا عاشقش شده  اون زنه هم شوهر داره  شوهرشم خبر داشت کثافتا

اللهم عجل لولیک الفرج🤲