2777
2789

لطفاً لطفا لطفا این تاپیک رو فقط خانمای متاهل جواب بدن

خواهش میکنم🙏🏻

من با یه آقایی تو آشناییم.

اخلاقی خیلی خوبن. ظاهری خوبن 

شرایط خانوادگی هم خوبن

یه سری باگ هست که میگم الان

۱. شهر هامون متفاوته(اگر از اخلاقیات و آداب و رسوم اصفهانی ها چیزی میدونید بگید بهم لطفا 🙏🏻)

۲. احترام به خانواده برا ایشون خیلی مهمه. تا حدی که من دیگه نمیتونم تشخیص بدم این احترامه یا اصطلاحا بچه ننه بودن

یه سری گفتن میخواستم برم فلان جا ، از مادرم اجازه گرفتم، ایشونم گفتن نه. منم چون خودم دوست نداشتم برم گفتم چشم و نرفتم 

یا مثلاً

چشم گفتن به پدر و مادر یا گوش کردن به حرف پدر و مادرش براش خیلی عادیه . مثلا وقتی پدرش بگه بیا بریم تو فلان جمع خانوادگی، با اینکه اصلا دوست نداره بره ولی میگه چشم و می‌ره .

۳. یه سری گفت مامانم و خالم مخالف رابطه های دوستی قبل ازدواجن. از نظرشون ممکنه مخم زده بشه (و من نگرانیم اینه که نکنه سر این مسئله اذیتم کنن و به واسطه احترام زیادی که ایشون نسبت به خانوادشون دارن، نتونم جوابی بدم)

نمیدونم الان چه تصمیمی باید بگیرم

از طرفی خودش پسر خوبیه. از طرفی نگرانیم سر خانوادشه..

نمیگم خانواده ی خودم همه چی تمومن. ولی می‌دونم که اجازه نمیدم کسی بخواد بهش چیزی بگه

و از این جهت از طرف اون مطمئن نیستم

اگر تجربه‌ای داشتین ممنون میشم بگید🙏🏻

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

فکر نکنم ربطی به مجرد و متاهل بودن داشته باشه هرکسی با خوندن این متن میفهمه که این آقا پسر هنوز به استقلال فکری نرسیده 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیدشو بزن

چهار نفر بهش محل نزارن یاد می‌گیره تفکر و دیدشو عوض کنه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

دخالت بعدازدواج زیاده بااین شرایط چون زیادی حرف گوش کنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ننس

خودش میگه احترام

من از یه جهت شک دارم که احترامه یا بچه ننه بودن

اونم از این جهته که احترامی که به پدر و مادرش میذاره رو به خواهرش نمیذاره 

مثلا وقتی باهم صحبت میکنیم، اگه پدر یا مادرش صداش بزنن میگه برم ببینم چیکار دارن

ولی وقتی خواهرش تماس بگیره یا صداش کنه اینطوری نیست. صحبت کردنش با منو ادامه میده

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

ببینین اینکه به خانوادش احترام میداره خیلی خوبه اما نسیله اصلی اینه ک زمانی ک خواست ازدواج کنه اون موقع اولیت کیا هستن چیا هستن؟ راجع به لین موضوع باید مستقیما باهاشون حرف بزنین و از همین الان اولیت هارو مشخص کتین تا به مشکل نخورین

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

همسر سابق منم اصفهانی بود

میشه یکم توضیح بدید راجع به آداب و رسومشون؟

به نظر من فعلا مدتی تو دوره آشنایی باشین ممکنه واقعا وابستگی داشته باشه به خانوادش و بعداً زندگیتونو تحت تاثیر قراره بده فعلا به عقد و اینا فکر نکنین و حتما مشاوره پیش از ازدواج برین

تجربه من میگه بعدها توی زندگی عذاب میکشی مثل من خودتو با این فکرا که به بزرگتر احترام میزاره و فلان گول نزن که بعدا برای آب خوردن هم باید از پدر و مادرش اجازه بگیری 

💜