2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

157 بازدید | 8 پست

یکی از دوستان نزدیکمون ناگهانی فوت شد من ایشونو خیلی دوست داشتم ازاونجایی که اکثر روزها به خاطر شرایط کاری ایشونو میدیدم اما بخاطر تاهل خودم هیچوقت به ایشون بروز نمیدادم هم بخاطر تعهد واحساس گناه وهم اینکه در دوران مجردی باایشون دوست بودم نمیخواستم باعث گناه ایشون بشم در حدی که مطمئنم ایشون فکر میکردن من اصلا ازشون خوشم نمیاد .خیلی ناراحت کننده فوت کردن و من الان حالم خیلی بده و همش گریه میکنم و بفکرشونم زندگیم مختل شده و هرروز دارم براش خیرات میکنم چیکار کنم ایشون بفهمن من دوستشون داشتم.امروز تازه روز هفت ایشونه و من واقعا حالم خرابه ازینکه گذاشتم ایشون با این حس از دنیا برن

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

کتاب سفر روح و سرنوشت روح مایکل نیوتن بخون اروم میشی 

دوم اینکه ایشون رفتند و خدا رحمتشون کنه رفتگان مثل ما زنده ها نیستند و تماشاگر هستند 

این حس عذاب وجدان خودتون که الان اذیت میکنه 

و در اخر ایشون فقط یک نفر بودند که برای مدت کوتاهی قرار بوده تو زندگیتونوباشند و شاید درسی براتون و این‌تموم شده

فعلا امضا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلی؟!این فکر و خیالا خیانته حواست باشه باز بعدا عذاب وجدان واسه این نگیری

چه خیانتی برای فکر به مرده.من فوق العاده مقیدم اما جلوی این احساسمو نمیتونم بگیرم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
کتاب سفر روح و سرنوشت روح مایکل نیوتن بخون اروم میشی دوم اینکه ایشون رفتند و خدا رحمتشون کنه رفتگان ...

خداکنه در آرامش باشن حس عذاب وجدان خیلی بده مخصوصا اینکه فکر کنی به طرف بدی کردی و ایشون دلخور بودن .رفتار خوبی باهاشون نداشتم

چه خیانتی برای فکر به مرده.من فوق العاده مقیدم اما جلوی این احساسمو نمیتونم بگیرم

دقیقا عین خیانته!به برعکسش فکر کن که شوهرت الان تو فکر وخیالش واسه یه زن دیگه عزا بگیره و ناراحت باشه چرا بیخبر از عشقش ازدنیا رفته!!!

دقیقا عین خیانته!به برعکسش فکر کن که شوهرت الان تو فکر وخیالش واسه یه زن دیگه عزا بگیره و ناراحت باش ...

شما فقط داری حال منو بدتر میکنی راهنمایی نمیکنی.همسر من از همه ی این جریانات اطلاع دارن و اندازه ی شما سخت گیر نیستن

خداکنه در آرامش باشن حس عذاب وجدان خیلی بده مخصوصا اینکه فکر کنی به طرف بدی کردی و ایشون دلخور بودن ...

اون کتاب از نت دانلود کن و همین الان بخون لطفا 

میفهمی که هرکسی سر راهت قرار بگیره برای یک درس بوده و اروم‌میشی

فعلا امضا ندارم
اون کتاب از نت دانلود کن و همین الان بخون لطفا میفهمی که هرکسی سر راهت قرار بگیره برای یک درس بوده و ...

ممنون دوست عزیز انشالله همه به آرامش برسیم