2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از ریشه درنمیاد

اپلاسیون یا لیزر جوابه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

برای منم همینه 

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

تو نودل رو چه جوری درست میکنی؟


نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻

طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻

(البته این مورد سلیقه ایه و ممکنه متفاوت باشه)


_ یک لیوان و نصف آب بریز تو یه قابلمه کوچیک

_ وقتی جوش اومد نودلو بهش اضافه کن

_ بزار 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم بپزه و در قابلمه رو بزار

_ اون وسطا هم بزن تا نودل باز بشه و خوب بپزه

_ بعد پودری که داخلش هست بهش اضافه کن

_ وقتی کامل میپزه انگار لعاب میندازه

_ اگه حس کردی خشک شده یه ذررره آب بهش اضافه کن

_ بعد میتونی هرچی که دوس داری بهش اضافه کنی

ذرت، نخود فرنگی، هویج، قارچ، گوشت، سوسیس و ...

یا میتونی خالی بخوری. اینجاش دیگه سلیقه ایه

پیشنهاد من اینه نودلو به دو قسمت تقسیم کنی

یه قسمتشو خالی بخوری یه قسمتشو مواد بزنی

بعد ببینی از کدوم بیشتر خوشت میاد

_ فقط چیزایی که از قبل نیاز به پختن داره اول

بپز بعد به نودل اضافه کن وگرنه انگار خام میمونه


طبق این دستورِ من، آب کمتری میریزیم که باعث میشه مزه پودرش بیشتر باشه، به جای سه دقیقه میزاریم قشنگ یک ربع بپزه و مواد دلخواه بهش اضافه میکنیم. اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه تا چیزی که روش نوشته و تبلیغشو میکنن نوش جون😋💕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من با شمع میندازم،این بخاطر ژیلته،استفاااده نکن از ژیلت دونه مرغی میشهههههه☹️

بیچارم با این ساق پام

با وکس زیر پوستی میشه 

با لیزر جواب نگرفتم 

با ژیلت پوست مرغی میشه😂

بکنم بندازم پاهامو دور

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز