2777
2789

(همین اولش بگم که ایران نیستم.)

من یه مدت بود که ویرم شده بود برم باله یا اپرا ببینم. بعد اینجور چیزهای باکلاس تو شهر ما پیدا نمیشه. باید میرفتم جای دیگه. منم که کلا تنبلم و تنهایی حوصلم نمیاد. بعد هم شب که میخواستم برگردم دیروقت میشد. بلیطهاشون هم گرون بود. خلاصه هی جور نشده بود.

هفته پیش دیدم توی سینما یه سانس هایی هست که باله و تیاتر و کنسرت و اینا دارن که توی سالنهای بزرگ شهرها و کشورهای دیگه اجرا شدن (شاید هم پخش زنده باشه مطمین نیستم). خلاصه تصمیم گرفتم من که دستم به اجرای واقعیش هنوز نرسیده برم توی سینما ببینم. 

خلاصه که خیییلی هیجان زده ام. با اینکه خیلی طولانیه و ممکنه حوصله ام سر بره ولی اشکال نداره. دو ساعت و نیم طول میکشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دریاچه ی قو به قدری زیباست که من مطئنم حوصلت سر نمی رهخصوصا اگر موسیقیش زتده باشه

وای طفلی نوازنده هاشون اون پایینن دیده نمیشن. دلم میسوزه براشون

برای من که هیچیش زنده نیست ولی خوب اونجایی که اجرا میشه حتما موسیقیش هم زنده است. 

من کلا هیچوقت ننشستم باله ببینم. برای همین اینو برای خودم گرفتم که بشینم ببینم. چون به قول شما مطمینم اگه حوصله کنم خوشم میاد

ولیییی زنده قشنگه 

وگرنه از نت هم میشه گرفت ببینی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی