2777
2789

از وقتی فهمیدم بالاخره در برابر دستور مادرش برای گرفتن دختر از فامیل شل شده، ارتباطم رو باهاش قطع کردم. البته همکار هستیم ولی محل کارمون جداست و اگه کاری باشه با پیام و ایمیل حله. چون بهش گفتم واسه کار هم بهم زنگ نزنه.

ولی این چند روز اخیر هر روز با دلشوره بیدار میشم. همش منتظرم یکی زنگ بزنه و بگه اون عقد کرده. دلیلش اینه که یک بار این مسأله رو تجربه کردم. 9 سال قبل نفر قبلی که دوستش داشتم عقد کرد و یکی از بهترین دوستانم صبح بهم زنگ زد و گفت: «یه خبر داغ، فلانی عقد کرده!» چنان شوکه شدم که دو هفته عین یک آدم عزادار بودم. از اون دوست کلاغ سیاهم هم متنفر شدم.

الانم همش می ترسم اون تجربه تلخ برام تکرار بشه. نمیخوام خبر عقد این یکی رو هم از زبون هیچ کلاغ سیاهی بشنوم. کاش یه طوری میشد که برای همیشه ازش بی خبر می موندم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم🥲

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

وقتی یکیو میخوای برای داشتنش بجنگ وقتی میری میشینی تو لونت کلاغ سیاها برات خبر میارن

من ۴ سال برای داشتنش جنگیدم

الان سر خونه زندگیمونیم

دست دست نکن خودتم بی تقصیر نیستی

وقتی یکیو میخوای برای داشتنش بجنگ وقتی میری میشینی تو لونت کلاغ سیاها برات خبر میارنمن ۴ سال برای دا ...

من جنگیدم خیلی. چند سال. تو تاپیکهای قبلیم اشاراتی کردم. فایده نداشت خواهرجان. وقتی خدا برای آدم نمیخواد، هر کاری کنی نمیشه که نمیشه. بعد از اینهمه محبت و صمیمیت، بعد از اینکه هیچ دعوایی با هم داشته باشین، یهو طرف عین عصر حجر میگه معیار من موافقت خانواده مه، حتی بهش گفتم مگه مادرت هیولاست؟ گفت آره. باهاش کمی حرف هم زدم و بحث کردم اونم در همه موارد حق رو به من میده ولی هیچ غلطی هم نمیکنه. منم دیگه خسته شدم. گفتم تا غرورم بیش از این له نشده دمم رو بذارم رو کولم و برم.

وقتی یکیو میخوای برای داشتنش بجنگ وقتی میری میشینی تو لونت کلاغ سیاها برات خبر میارنمن ۴ سال برای دا ...

خداروشکر ک خوشبختی و تونستی ب عشق ات برسی اما این رو در نظر بگیر عزیزم اگر یک طرفه باشه طرف هرکاریم بکنه خودشم بکشه کاری از دستش بر نمیاد این دوستمون اگر پسره واقعا میخواستش برای داشتنش میجنگید نکه تسلیم مامانش بشه حالا اسی خودشو بکشه وقتی طرف ب حرف خانواده اش هست جنگیدن یک طرفه چی فایده اونم توی ایران ک فردا هزار تا منت میذارن ک ما نمیخواستیم تو خودتو میخواستی بندازی بما و هزاران حرف دیگه

خداروشکر ک خوشبختی و تونستی ب عشق ات برسی اما این رو در نظر بگیر عزیزم اگر یک طرفه باشه طرف هرکاریم ...

آره عزیزم درست گفتی. به قول خودت به فرض که اون بیاد منو بگیره. با اون خانواده عصر حجریش من چطوری میتونستم کنار بیام؟ ولی بدجور دلتنگشم. آخه خودش خیلی خوب بود و همیشه احترامم رو نگه میداشت، بهم ابراز علاقه میکرد، دو بار برام کار پیدا کرد. ولی درباره ازدواج هیچ تلاشی برام نکرد. تو این زمینه منفعل بود. شایدم منو به اندازه کافی دوست نداشت.

آره عزیزم درست گفتی. به قول خودت به فرض که اون بیاد منو بگیره. با اون خانواده عصر حجریش من چطوری میت ...

حقم داری ک دلتنگ باشی آدم یک حیون رو پیش خودش نگه میداره مدت کم وابسته میشه برسه ک ما انسان هستیم و از احترام و ارزش دادن بهمون بدمون نمیاد نمیخوام ناراحت کنم اما پسرهای حالا زیاد قابل اطمینان نیستن چه برسه ب ابراز احساسات الکی شون درسته ک الان دلتنگی و غصه میخوری اما با مرور زمان بهتر میشی و می فهمی پسری ک بچه ننه باشه مرد زندگی نمیشه بخصوص طرفم ک حساس باشه اصلا نمیتونه کوتاه بیاد و منجر ب طلاق میشه پس چی بهتر ک الان فهمیدی و با یک بچه طلاق نگرفتی امیدوارم بهترین سرراهت قرار بگیره و تمام این دلتنگی هارو بشوره و ببره

من جنگیدم خیلی. چند سال. تو تاپیکهای قبلیم اشاراتی کردم. فایده نداشت خواهرجان. وقتی خدا برای آدم نمی ...

اینم درسته

باهاش بشین منطقی حرف بزن

بگو بچت مونگل میشه ازدواج فامیلی کنی

هر کی فامیلی ازدواج کرده واقعا پشیمونه

بگو تو بزرگ شدی مرد شدی بچه نیستی چشمت تو دهن مادرت باشه