2777
2789
عنوان

آسنترا بهم دلشوره میده

134 بازدید | 39 پست

چیکار کنم دو هفتس دارم میخورم تازه ¼ و ½

از امروز باید کامل بخورم

خیلی دلشوره میگیرم وقتی میخورم شبا خوابم نمیبره

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

منم کلا استرسی ام درک مبکنم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده😭 من استرسی نبودم افسردگی داشتم الان با این قرصه اینجوری شدم

منم همش تپش قلب دارم میترسم دلشوره دارم زندگیم زهر شده

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
به دکترت بگو شاید دارو رو باید عوض کنه. چیز خاصی نیست به بعضی ها این قرص نمیسازه که جایگزین داده میش ...

🥺🥺 دکترمو تا چن روز دیگه نمیتونم ببینم

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 
خدایا چه گناهی کردیم

خدا ب دلت آرامش بده

من خواهرم استفاده میکرد...دکتر بهش گفته بود اولش ممکنه حالت رو بد کنه اما ادامه بده...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

شما مصرف کردین؟بنظرتون وابسته میشم بهش؟

یه دفعه نباید بذاری کنار...زیر نظر دکتر خوب باش

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲