2777
2789
عنوان

آسنترا بهم دلشوره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 39 پست
من خواهرم استفاده میکرد...دکتر بهش گفته بود اولش ممکنه حالت رو بد کنه اما ادامه بده...

چقد طول کشید اثر بذاره؟

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 
منم تپش قلبم خیلی زیاده

باید پرانول بخوری

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شش ماه مصرف کردم. الان دوهفته س تو ترکمدارم دیوونه میشم یکسره ناراحت و عصبی امهمش پاچه بقیه رو می ...

خودتون گذاشتین کنار یا دکتر گفت؟

چقد طول کشید اثر بذاره؟

خواهر من زیاد نخورد ...شاید یه ماه...میگفت تاثیر نداره برام

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

میخورم اثر آنچنانی ندارد تو چطوری میشه خالت

من قرص رو ترک کردم ولی خیلی استرسی ام همش تپش دارم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
اره من ده سال مصرف کردم وابستگی نداره میتونی در صورت تشخیص دکتر قطعش کنی

من دو هفتس میخورم حس میکنم خیلی حالمو بد میکنه ولی بازم میگم ادامه بدم شاید بهتر بشه

برای افسردگی استفاده میکنی؟یک ماه بهش تایم بده اگه همچنان همین وضعیت ادامه دار بود با پزشکت صحبت کن

اره افسردگی

دو هفته دیگه میخورم ببینم چی میشه

توش قلبت چند میشه میدونی من سرگیجه هم میگیرم ضربان قلبم و خودم حس میکنم

من میشنوم صدای قلبمو

همش میلرزم

منممممم😔

از چیزی هم میترسی ؟