2777
2789

تستی؟

اره بار ها 

شدم ماکس کلاس😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حداقل نمونه سوال های سال قبل حل کن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اره اگ تستی باشه همیشه قبول شدم شهودم خیلی قویه

چ گزینه هایی میزدی خوشبحالت منم فردا میخوام برم شانسی بزنم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

اره اگ تستی باشه همیشه قبول شدم شهودم خیلی قویه

یبار ازمون داشتیم منم اصلا درس خون نبودم اما متوجه اینبودم ک با بقیه فرق دارم و شهودم خ قویه .این ازمون رو گفتن خ مهمه ،بدون اینکه اصلا سوالی رو بخونم فقط گزینهارو تیک زدم بعد ک جواب اومد از همه رتبه پایینتر رو اورده بودم حتی شاگرد زرنگامون تعجب میکردن ک چطور ممکنه🤣🤣

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  

قبل شروع کمک خواستم از خدا بعد ب ذهنم اومد فقط گزینهای دو رو تیک بزن منم اعتماد کردم زدم😄😆😍

قبل ازمون درخواست کمک کن از خدا با ایمان قلبی بدون شک .شک کنی خراب میشه .بعد درخواست ذهنت رو چن ثانیه ساکت کن بدون فکر کردن گزینه بزن.اگ فکر کنی نمیشها .اگ واقعا میخوای شانسی بزن ب کمک شهود نبایدسوال رو بخونی 

تستی؟اره بار ها شدم ماکس کلاس😂

واقعااا اجی من فردا ی امتحان زبان دارم ۶۰ تا سوال تستی هست چیکار کنم فقط پاس بشم کتاب نداشتم ک بخونم برا پش

واقعااا اجی من فردا ی امتحان زبان دارم ۶۰ تا سوال تستی هست چیکار کنم فقط پاس بشم کتاب نداشتم ک بخونم ...

هر چی حست میگفت بزن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...