بچم توی سن حاملگی ۳۳هفته و شش روز با سزارین اورژانسی بدنیا اومد از بدو تولد تا الان دوماهش میشه (دکتر میگه باید از ۹ماه کامل شدن توی رحم به بعد سن بچتون رو بگیم الان دو ماهش نیست)پنجشنبه ساعت ۱۲شب بچم خیلی بی تابی میکرد(تقریبا پنج روزه مرتب جیغ میزنه)،هم کولیک داره هم رفلکس هم خلط پشت حلق(از دهنش یکسره تف غلیظ و کش دار میزنه بیرون یکسره دستمال دستمه دهنشو پاک کنم)،خس خس داره و هر دکتر متخصصی بردم گفتن طبیعیه سرماخوردگی نیست و خس خس سینش رفع میشه(همه ی آزمایش های اولیه اوکی بوده ،سونو مفصل و لگن،سونومغز،شنوایی،بینایی) ،ساعت یک نصف شب داشت از شدت گریه خفه میشد هر کار میکردیم آروم نمیشد ،خواستم بهش دارو بدم گفتم شاید معده ش درده،دکتر گفت در صورت دل درد بهش دایمیتکون یا گریپ میکچر بدین پنج قطره،سر بچه رو بالا آوردم و با سرنگ آروم ریختم دهنش همون موقع شروع کرد جیغ زدن و نفهمیدم دیگه چی شد ،بچه نتونست نفس بکشه و رنگش شد سیااااااااه،شوهرم بلافاصله از دوتا پاش اویزونش کرد و سروته نگهش داشت،مرتب پشت کمرش میزد بچه گردنش رفت و خررر خرررر میکرد،مرگ رو به چشمام دیدم ،خودمو میزدم و جیغ میکشیدم خدایا رحم به جوونیم کن ،ررررفت ،بچم رفت😭😭 ،شوک شده بودم و دچار حمله عصبی شدم رفتم جلو و انگشتم رو کردم دهنش و هر چی دهنش بود رو خالی کردم همش چیز لزجی میومد و از دهن بچم کف آویزون بود دیگه نفهمیدم چی شد ،افتادم ،چشامو که باز کردم پدرشوهرمو تو خونمون دیدم ،شوهرم مرتب به صورتم آب میزد،گفت خوبه بچه خوبه،گریه میکردم چرا گریه نمیکنه چیزیش شده شما به من نمیگین ،دستمو گرفت برد کنار بچه دیدم سرش رو شونه پدرشوهرمه و بی حال فقط آروم نفس میکشه...اونموقع بود که زار زدم و گریه که کردم نفسم باز شد ،شاید اون لحظه زیر یک دقیقه بود ولی ده سال عمرم رفت ،بچم رو نمیتونن بهش دارو بدن ،میگن هنوز خیلی کوچیکه،تروخدا برای بچم دعا کنین شبا بتونه راحت بخوابه،زیر سرشو بالاتر از بدنش میزارم ولی تاثیری نداره،میزارم رو سینم و نشسته خوابم میبره،اونموقع شاید بتونه دوساعت راحت بخوابه😭به پنجشنبه جمعه خوردم و دستم جایی بند نیست همش بالاسرشم و نفسشو چک میکنم ،مادرایی که تجربه دارین تروخدا راهنماییم کنین،دیشب شوهرم با پزشک آنلاین از تهران مشاوره ساعتی گرفت و ایشون گفتن اسپری سالبوتامول تو خونه داشته باشین در صورت تکرار شدن یه پاف استفاده کنین ،گفت خس خس سینه به دلیل کامل نشدن ریه هست ولی بچم از بدو تولد بدون اکسیژن خودش نفس کشید چون آمپول ریه زده بودن بهم ،فقط توصیه کرد اسپند اودکلن و عوامل تحریک رو ازش دور کنیم ،انگار یکی دست و پامو بسته و هیچ کاری از دستم برنمیاد،چندتا متخصص اطفال بردیمش همش میگن طبیعیه تا دوسالگی رفع میشه ،یعنی بچم تا دوسالگی باید تو خواب حالت خفگی بهش دست بده و راحت نخوابه؟