2777
2789
عنوان

خدا بچمو بخشید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 78 پست
نه گلم من اهل دل سوزوندن و زخم زبون زدن نیستم میخواستم نظر پسرش رو راجب عروسش بدونم که با مادرش هم ن ...

اهان خوب شد فهمیدما وگرنه حقت ب گردنم میموند

حلالم کن قضاوتت کردم ببخش

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
ممنون از اطلاعاتی که دادی ،حتما بررسیش میکنم ...خدا دختر گلتو از خطر و بلا دور کنه ان شاالله

فداتشم قشنگم انشالله زودتر حال گل پسرت خوب بشه و نفس راحت بکشی عزیزم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=360129987] فداتشم قشنگم انشالله زودتر حال گل پسرت خوب بشه و نفس راحت بکشی عزیزم 

دورت بگردم .خدانکنه..بخدا قسم از ساعت ۱۰شب تا الان یکسره جیغ کشیده خفه شد همش چپه گرفتیمش خلط هاش نره تو حلقش خفه نشه ،گریه گریه جیییغ های بنفش کشیده ، روغن زرد محلی گرم کردم با دستم ماساژ دادم شکم و کمرشو دستمال گرم کردم بستم ،پوشکشو باز کردم آروم بگیره نشد ،الان از شدت بی حالی و گریه خوابش برد از درد😭دعا کن گلم دعا کن برام 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
[QUOTE=360129987] فداتشم قشنگم انشالله زودتر حال گل پسرت خوب بشه و نفس راحت بکشی عزیزم دورت بگردم .خ ...

اانشالله به حق حسین زودتر خوب بشه بچت🥺

ولی حتما اینو بپرس از دکتر بگو ممکنه این مشکل باشه یا نه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

اانشالله به حق حسین زودتر خوب بشه بچت🥺ولی حتما اینو بپرس از دکتر بگو ممکنه این مشکل باشه یا نه

فداتشم...ممنونم ازت 

چشم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

[QUOTE=362742995] عزیزم چی شد فشارت رفت بالا ؟  

سلام گلم،من ساعت ۹شب تو مطب دکترم بودم فشارمو گرفت گفت یکم بالاس،من فلان بیمارستان امشب شیفتم سریع برو اونجا تحت نظر باشی خودمم هستم ،من رفتم اونجا بهم لباس مخصوص پوشوندن سوند وصل کردن،بعد ساعت ۱۲شب بهم آمپول ریه زدن،اونجا نه گوشی می‌تونستم ببرم نه تی وی بود خودم بودم و خودم ،شهر غریبم و جز شوهرم کسیو ندارم خانواده م فوت کردن و فقط یدونه خواهر دارم که ۱۷ساعت باهاش فاصله دارم ،خلاصه من تحت مراقبت بودم شوهرم نگو آب معدنی و آب میوه داده دستشون که بیارن برام ولی هیچی بهم ندادن ،تشنه بودم اونجا فقط یه چی مثل حسگر حرکتی بود که تکون میخوردم چشمک میزد ،خانومه اومد گفت چته ؟گفتم گرممه آب می‌خوام یه لیوان آب از سردکن داد که بو و مزه ی پلاستیک میداد به زور قورت دادم خانومه گفت هر چقدر به شوهرت میگیم برو نمیره ...گفتم اون نمیره پشت در نشسته بود ...تا صبح شد ساعت ۹,یه سینی گذاشتن جلوم یه لیوان یبار مصرف یه پنیر خامه ای یه تیکه نون و دوتا قند و یه چایی نپتون ...یه لقمه نون و پنیر گذاشتم دهنم به زور قورت دادم دکترم اومد شوهرم به اصرار گفته بود می‌خوام خانومم رو ببینم اونا اجازه نمیدادن دکترم گفت به اجازه ی من چند دقیقه بره ببینه خانومش رو ..شوهرم اومد گفتم هلاکم یه لیوان آب می‌خوام چرا آب معدنی نگرفتی ،گفت من دوتا آب معدنی بزرگ و یه پاکت آبمیوه بزرگ تکدانه آناناس برات خریدم دادم بهشون بدن بهت ندادن ؟گفتم نه ،گفت بزار بهشون بگم گفتم ولش کن ،گفتم چایی می‌خوام گلوم خشکه گفت ندادن بهت؟گفتم نه ،شوهرم لیوان رو دید که خالیه و یه نپتون داخلشه ،این رفت بیرون ،یهوو یکربع بعدش خانومه اومد داخل با سروصدای زیادی  گفت اون آقا شوهرته پشت گوشی هر چی از دهنش در اومده گفته...گفت زنگ زده میگه به خانومم برسین گفتیم میرسیم اونم گفت اره مشخصه اگه میرسیدین یه چایی می‌دادین دست زن من ،مگه آبجوش آوردن برامون که من برات چایی بیارم گفتم من از طرف ایشون معذرت می‌خوام چون من کسیو ندارم نگرانمه ،یهوو دهنشو کج کرد با یه حالتی گفت اررررره تو فقط شوهر داری ما شوهر نداریم ؟؟؟؟؟؟گفتم خانوم چی میگی من دارم از شما معذرت خواهی میکنم ،گفت برو باباااااا،همینه که میگم هر کس و ناکسی رو اجازه ندین بیاد هی میگین دکتر فلانی ضمانت کرده نتیجه ش میشه همچین چیزی نوبرشو آوردین مگه شوهر ما، ما رو دوست نداره تو فقط شوهر داری؟؟؟رفت بیرون ...از روی تخت پاشدم نیم خیز شدم دیدم همکارش هس گفتم خانوم یه لحظه بیاین این چه رفتاریه همکارتون داره منو داره ناراحت می‌کنه با لحن حرف زدنش ،گفت خب اونم ناراحت شده از حرف شوهرتون ،گفتم خب من معذرت خواهی کردم (چون هنوز هنوزا باهاشون کار داشتم و اونجا تنها بودم گفتم دلجویی کنم)...یهوووو بغضم ترکید شروع کردم گریه کردن ،گفتم من اینجا تنهام خانواده ندارم بالاسرم شوهرم تنها کس بعد خداست که من دارم ،دید گلوم خشکه شام نخورده بودم چون یکراست اومدیم اینجا ،نگرانم شده اینجوری گفته ،اون همکارش گفت حالا گریه نکن آروم باش ،به فکر بچت باش ،ولی نمیدونم بخاطر بازی هورمون هام بود چی بود قلبم داشت از دهنم در میومد و هزار میزد و همینجور اشکم میومد یهوووو فشارم رفت بالا و بعد دوساعت دکترم اومد بالاسرم گفت فشارت ۱۸هست اگه الان نبریمت اتاق عمل بچه که هیچ خودتو از دست میدیم چون تشنج میکنی سعی میکنم بچت رو نجات بدم .....منو بردن توی اتاق عمل و بعد اینکه شکمم رو باز کردن دکترم فقط می‌گفت یا خداااا این چیه (من مقاومت شریان رحمی داشتم خون‌رسانی از جفت به جنین کم بود و چون فشار بالا بود رگ شریان رحمی نازک شده بود و جداره نداشت هر چی بخیه میزدن پاره میشد )،بعد اینکه خوب شدم با خودم گفتم عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد ،اگه اون جر و بحث پیش نمیومد و فشارم بازی نمیکرد من مرخص میشدم و تشنج میکردم چون بعد باز شدن شکمم عمق فاجعه مشخص شد ،با خودم میگم هیچ کار خدا بی حکمت نیست ...اگه فشارم نمی‌رفت روی ۱۸میرفتم خونه هم بچم الان نبود و هم خودم از بین میرفتم....

[QUOTE=362742995] عزیزم چی شد فشارت رفت بالا ؟ سلام گلم،من ساعت ۹شب تو مطب دکترم بودم فشارمو گرفت گ ...

عزیزم ممنونم که برام مفصل توضیح دادی .

خداروشکرت که خودت و کوچولوت سلامت هستید .

ان شاالله همیشه زندگیت پر از سلامتی و آرامش باششه 🙏🌷

سلام 🌷

عزیزم ممنونم که برام مفصل توضیح دادی .خداروشکرت که خودت و کوچولوت سلامت هستید .ان شاالله همیشه زندگی ...

دورت بگردم ،آمبن 

ممنونم آخه یهووو اتفاق افتاد و سیاه شدن صورت سفیدش و خر خر کردنش شوک بدی بهم داد میرفتم اونور خودمو ...

سلام عزیزم خوبین؟ خداروشکر که بچتون خوبه ان شاااءالله همیشه سلامت باشه و خودتون سلامت باشین

سوالم درمورد کولونوسکوپی هست ازتون تو یه تاپیک دیدم که انجام دادین میخواستم از عوارض بعدش بدونم؟ مشکلی ایجاد شد بعدش؟؟ 

ببخش جواب اون کامنت اینجا می‌زارم چون اون قفل کرده 

اولا انشالله خدا ده کیلو از من بگیره بده به تو چون من در حال رژیم (اینکه شوخی بود)

اما ژل نه یه کار دیگه هست اسمش فکر کنم بوکال فت من خودم انجام ندادم تو اینترنت نمونه دیدم اون قشنگ اگه عین تبلیغاتش باشه البته مطمئن نیستم اما ژل انگار صورت باد کردی زیادی چهره را عین بادکنک می‌کنه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ببخش جواب اون کامنت اینجا می‌زارم چون اون قفل کرده اولا انشالله خدا ده کیلو از من بگیره بده به تو چو ...

ممنونم ازت😂

مرسی از توضیحاتت عزیزم

بهار درخواست مو قبول کن ازت سوال دارم

اولا بهار خانوم،دوماً امضام رو شما خوندی درخواست قبول نمیکنم،سوما سوالی هست همینجا بفرمایید،جواب میدم