2777
2789

البته شراکت با غریبه هم خوب نیست کلا با هیچ کس توی هیچ چیز شریک نشید اینا رو برای عبرت میگم🙂🙂🙂

خانواده من ۲ بار با آشنا شریک شدن تو خونه و زمین 

دفعه اول رفیق خانواده بودن بالای ۲۰ سال  ما رو میشناختن و آدمای مذهبی هم بودن😂 سهم اونا تو ویلا بیشتر بود ولی سهم‌ ما هم‌ قابل توجه بود خونه رو ساخته بودیم بفروشیم ولی اونا گفتن ما سهم شما رو می خریم ولی خیلی دست دست میکردن مهمونی یه عالمه اونجا میگرفتن اصلا اونجا رو اجاره نمیدادن بعد چند ماه پیام دادن مداوم پولی ک کمتر از سهم ما بود رو با منت بهمون دادن 

دومی زمین شراکتی هست ک هنوزم درگیر هستیم زمین ۵۰ ۵۰  هست ولی تو اون منطقه برای زمین ها مشکلی پیش اومده شریک ما هم رفته بدون اجازه ما با اونا توافقی کرده گند زده به همه چی و ما راحت می تونیم چون از ما اجازه نگرفته شکایت کنیم ولی خانواده میگن چون نزدیک ۳۰ ساله همو می‌شناسیم به حرمت نون و نمک نمی تونیم حالا فعلا درگیریم برای فروش

و چون شریک میدونه ما اون پول رو برای چیز مهمی میخوام از حسادت دوست نداره کار زمین درست شه  

اینا رو گفتم بدونید با نزدیک ترین آدمای زندگی تون سر یه عدس هم شراکت نکنید رحم ندارن😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.