شلوار_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1826 عنوان تموم تنم از کتکای مثلا به شوخی شوهرم کبوده 327 بازدید | 15 پست خیلی دستش وله میره و میاد یدونه با تموم زورش میزنه البته منم تلافی میکنم ولی من تموم تنم کبوده بخدا سه ساله تنم بی کبودی نبوده یا میزنه یا گاز میگیره هر جور میگم نمیپذیره 1403/08/18 | 09:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21301 یدونه با قابله بزن بگو که واااا دستم وله رفت ببخشید از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
شرااااااااااره عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 3362 اگه ناراحت نمیشی، شوهرت باید بستری بشه ✔ بعد از مرگ = قبل از تولد 🌸
madarsara عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 20181 شاید سادیسم داره جدی میگم نشونه ها شو سرچ کن کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
شلوار_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1826 ببخشید هامگه سگ هست گاز بگیره چی بگم والا مث این که لذت میبره
jhkhvhjbh عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1765 چی بگم والا مث این که لذت میبره یعنی از کتک زدنت لذت میبره ببرش دکتر
شلوار_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1826 شاید سادیسم داره جدی میگم نشونه ها شو سرچ کن اخه اخلاقش خیلیییی خوبه و آرومه حتی بعد از این که میبینه کبود شدمم خیلی ناراحت میشه و عذر خواهی میکنه ولی باز تا جاش میره .....
شلوار_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1826 یعنی از کتک زدنت لذت میبره ببرش دکتر میگه شوخی میکنم چی بهش بگم اخه
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9455 چطوری میزنه مثلا ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
jhkhvhjbh عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1765 میگه شوخی میکنم چی بهش بگم اخه این چه جور شوخیه بهت اسیب میزنه
mahnaz01382 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 6018 عزیزم من اینجوریم دوست دارم گازبگیرم همسرمو موهاشوبکشم مخصوصاموقع....ولی من سادیسم خفیف دارم ولی همسرم نمیدونه هی میگه مگه توسگی دوست داری گازبگیری حالاهمسرتونمیدونم