2777
2789

حقیقتا امشب پسرم خونه جاریم کثیف کاری کرد متاسفانه اسهال شده یکم از شلوارش نم داده رو فرششون قبلش اسهال نبود خوب بود بازی داشته می‌کرد حواسش پرت شده 

حالا چیکارکنم کلی معذرت خواهی کردم

به همسرمم گفتم فردا به برادرش زنگ بزنه معذرت خواهی کنه و هر کمکی میتونه بکنه

خودمم فکر کرد برای جاریم هدیه بخرم دلجویی کنم

شما بگین چیکارکنم

خیلی ناراحتم

وا 

خوب فوقش 

فرش ببرید بدید بشورن 

این همه نگرانی نداره ذیگه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرش رو بدین قللی شویی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

خوش به حالت واقعا 

کاش دغدغه ذهنی من هم اینقدر راحت حل میشد

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
چیزی گفت ؟ اگه آدم نرمالی باشه درک می‌کنه که اتفاقه فرششو بده قالی شویی

نه طفلی گفتم بذار حداقل تمیز کنم گفت خودم بعد تمیز میکنم فرشامونم سه ساله ندادیم بشورن میخوایم بدیم قالیشویی

ولی من خیلی خودم عذاب وجدان دارم

یکی از فامیلا اومده بودن خونه مامان من اینجوری شده بود ، دیگه مامانم فرشو داد قالی شویی اونا هم بعدش یه روز با کادو اومدن برا عذر خواهی 

ولی خب برا هر کسی ممکنه پیش بیاد همین که ازشون عذر خواهی کردین کافیه ولی بازم خواستین یه کادو کوچیک بگیرین  

خوش به حالت واقعا کاش دغدغه ذهنی من هم اینقدر راحت حل میشد

آخ عزیزم انقدر مشکل دارم از مریضی و هزار چیز دیگه ولی خب حق الناس و دل شکستن بده دیگه همش احساس میکنم خیلی ناراحت شده ولی چون خیلی درون گراس جاریم و البته خوش برخورد به روش نیورد