2777
2789
عنوان

مادرهای این دخترها کی هستن

844 بازدید | 43 پست

آخه واقعا چطور پدر و مادری هستن از کار دخترشون خبر ندارن؟

عصری مادرم گفت بیا بریم پارک قدم بزنیم یعنی چشمتون روز بد نبینه یه چیزهای دیدم که جفتمون پشیمون شدیم. دخترهای نوجوان بین 14 تا 16 سال تمام با پسرهای 27 تا 30 بودن حالا میگم پوشش با خودشونه و اختیاری. اما چرا اجازه میدن این پسرها اینجوری دستمالیشون کنن فقط سربسته بگم از همونجا شروع کرده بودن 

واقعا با چه دلی دختر 15 ساله سوار ماشین یه مرد به اون سن میشه 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی دقیقاا😐 از کنار این پارکا رد میشی بوی گل و ماری خفت میکنه یه مشت بچه سال هم یه سیگار گرفتن دستشون ول می‌چرخن. کاش جای دغدغه حجاب و گشت ارشاد و این مزخرفا نیرو انتظامی می‌ریخت تو این پارکا این بچه مچه هارو جمع میکرد 

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

مثلا روشن فکرای جامعه ان

دخترشون واسه یه قرون خرج کردن ته پارک نشسته روی پای یه مرد روشنفکری هست؟

باز بگی با همسن و سال خودشون رل زدن یه چیزی اما اینا چه هدفی دارن؟

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
واییی دقیقاا😐 از کنار این پارکا رد میشی بوی گل و ماری خفت میکنه یه مشت بچه سال هم یه سیگار گرفتن دس ...

فردا برای اون کار هم یه بازی درمی‌آوردن ملت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

واییی دقیقاا😐 از کنار این پارکا رد میشی بوی گل و ماری خفت میکنه یه مشت بچه سال هم یه سیگار گرفتن دس ...

عزیز راه حل این نیست،باید پدر و مادر این بچه ها یه تو دهنی درست و حسابی بخورن،بعدم از نو تربیت بشن

اینا والدینشون یا از خودشون بدترن و سرشون جایی گرمه یا اونقدر بیخیالن که نمیرن ببینن بچشون داره کجاه ...

بدجور حالم خراب میشه همین جا چندتاشون تاپیک زدن که چه بلاهای سرشون اومده و زار میزدن بعدش نسلی بعدیمون هم داغون میشه

دخترشون واسه یه قرون خرج کردن ته پارک نشسته روی پای یه مرد روشنفکری هست؟باز بگی با همسن و سال خودشون ...

چی بگم 

پرسیدی گفتم مادراشون مثلا اینان

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

نیرو انتظامی چرا؟ پس پدر و مادرهای اینا کجا هستن؟ 

فردا برای اون کار هم یه بازی درمی‌آوردن ملت

اره ما کلا یاد گرفتیم با همه چیز مربوط به حکومت مخالفت کنیم حتی اگه درست بگن 

عزیز راه حل این نیست،باید پدر و مادر این بچه ها یه تو دهنی درست و حسابی بخورن،بعدم از نو تربیت بشن

دقیقا منم سوال تاپیکم همینه این پدر و مادرها کجا هستن؟ مگه مراقبت از بچه چقدر سخته

تو پارک ملت مشهد هستن

اطرافش و گاهی اینور اونورش اوناروهم جمع میکنن

ولی اینقدر زیادن زیادن ماشالله هرچی جمع میکنن انگار نه انگار

اینقدرم که پررو و سلیطن متاسفانه:)

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨