2777
2789
عنوان

مادرهای این دخترها کی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 43 پست
دقیقا منم سوال تاپیکم همینه این پدر و مادرها کجا هستن؟ مگه مراقبت از بچه چقدر سخته

زشته اینو بگم

ولی انگار اوناهم به راه خودشون هستن که بچه هم به راه خودشه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چه فرقی داره پسر 18 ساله یا 28 ساله؟

خوب من سر بسته گفتم 

تو همسن و سال روابط بیشتر عاطفی هست اما با این اختلاف سنی و حرکاتی که دیدم هدف چیز دیگه ی هست متاسفانه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی دقیقاا😐 از کنار این پارکا رد میشی بوی گل و ماری خفت میکنه یه مشت بچه سال هم یه سیگار گرفتن دس ...

که ننه من غریبم بازی در بیارن و داستان درست کنن بگن مارو بخاطر حجاب گرفتن؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
عزیز راه حل این نیست،باید پدر و مادر این بچه ها یه تو دهنی درست و حسابی بخورن،بعدم از نو تربیت بشن

بخدا من خودم دلم میسوزه براشون! یه مشت دختر ک نهایتاا 12. 13 سالشونه با یه مشت پسر بچه 17.18 ساله یه جوری تو همن و...... اصلا یه وضعی! واقعا برام سواله پدر مادر اینا نمیگن بچه ما کجا میره با کی میره یعنی بار دنبال اینا نمیان ببین چیکار دارن میکنن؟😐 

بقولی اگه پدر مادر نتونه بچه رو تربیت کنه جامعه به روش خشن تری تربیتش میکنه! 

حالا برو وسط شهر دو دیقه شال از سرت بیوفته عین سگ پاچتو میگین ولی تو این موارد به هیجاشون نیس

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

زشته اینو بگمولی انگار اوناهم به راه خودشون هستن که بچه هم به راه خودشه

من که دلم براشون کباب شد 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
من که دلم براشون کباب شد

نمی‌دونم چیشد که یهو جامعه اینجوری شد

خط قرمزا از بین رفته

با کلاسی شده اینجور کارا

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

شاید باورت نشه قبلا خیلی حرص می‌خوردم برای هرچیزی اما دیگه به کتفمم نیست یه درک هرکس هر شکری می‌خوره گور پدر بقیه ....

شما هم ذهنت خودت رو درگیر نکن، بیخیال مردم .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

عزیزم پدر و مادر بهشون میگن برو دوست پسر بگیر تا خرجت را بده   

اون دختر مشهدی که دوست پسرش تو باشگاه بوکس ناکارش کرد پدرش هشتصد میلیون پول و یک‌زمین مرغوب گرفته رضایت داده 

اینجا هم زیاد دیدم دخترها با خوشحالی میگن از   دوست پسر پول گرفتیم

نه اینکه الزاما فقیر باشن

میگن دختر زرنگ باید بلد باشه پسر تیغ بزنه

یه دختره هم همیشه تنها با یه گله پسر تو پارک کنار خونمونه یبار با یکیشون شرط بست گفت میرم خونت اینا ...

اتفاقا یه دونه از همین صحنه ها هم دیدم یه دختر با سگش و یه گله پسر دورش در حال شوخی کردن