2777
2789

لطفا کسایی که تجربه درمان باطب سنتی دارن راهنماییم کنن

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....
طب سنتی چیه برو دکتر، چشم شوخی بردار نیستا

دکتر رفتم فایده نداشت

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوسال پیش سرمای شدید خوردم  چشمام دیگه چرک‌کرد از سرمه اثمد استفاده کردم برای من خیلی عالی بود.

یکی از آشناهامون هم یبار تعریف کرد گفت عفونت چشم گرفته هر چی دکتر رفته خوب نشده آخرش خواهرزاده اش بهش گفته آبلیموی تازه بریز.ظاهرا یکی دو قطره انداخته خوب شده.ولی آبلیمو سوزشش زیاده برای بعضیا باید توی آب جوشیده تمیز رقیق بشه . اابته من با اینکه نتیجه گرفته شده ازش اکیدا پیشنهاد میکنم با یه طبیب سنتی مشورت کنید.شاید خوب نباشه برای چشم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

اسپری گلاب هم خوبه شنیدم

قدیما چشم رو با چای سرد شده میشستن میگفتن برای غفونت خوبه.با پنبه میزدن به چشم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰