2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دل هایی که قسمت هم نیستن و علاقمند بهم میکنی؟

خودت داری میگی کار خدا نیست کار دله 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

این جز سوالای در تکراره فک کنم نصف ملت هر روز این سوالو میپرسن

من هزار بار از خدا پرسیدم 

واقعا نمیدونم حکمتش چیه ، که یه زندگی ساده به من نداده ، هیچ چیزی نبوده بخاطرش خداروشکر کنم 

قبلا میگفتن حتما یه حکمتی داره مثلا دلم خوش بود به بعد ها ،کم کم فقط تعصبشو داشتم که مثلا نخام ناامید شم یا کفر بگم ، اما الان به جایی رسیدم که دیگه دارم میترسم ، میترسم آینده قراره خدارو چجوری ببینم چون الان دیگه امیدی بهش ندارم و میگم وجود نداره اگه داشت بنده‌اش این حالو نداشت😔

من هزار بار از خدا پرسیدم واقعا نمیدونم حکمتش چیه ، که یه زندگی ساده به من نداده ، هیچ چیزی نبوده بخ ...

مث همسایه ما 

یه خانم خیلی خوشگل حدود پنجاه ساله که چهارده سالگی عروس شده و بعد اون فک کنم یه روز هم خوشی ندیده اوایل باهاش آشنا شدم همش می‌رفت مسجد نماز جماعت 

اما کم کم همه اعتقادش از دست رفت دیروز یه زائر کربلا بهش مهر نماز داد اون نگرفت گفت نماز نمی‌خونم 

واقعا روزگار بدیه

مث همسایه ما یه خانم خیلی خوشگل حدود پنجاه ساله که چهارده سالگی عروس شده و بعد اون فک کنم یه روز هم ...

بمیرم برا دلش ،کاملا درک میکنم💔چرا خدا کاری میکنه ما ازش دور شیم ،مگه چی میشه ماهم یکم آرامش داشته باشیم 😔

بمیرم برا دلش ،کاملا درک میکنم💔چرا خدا کاری میکنه ما ازش دور شیم ،مگه چی میشه ماهم یکم آرامش داشته ...

کاشکی قدرت داشتیم زندگیامون رو درست میکردیم

خیلیا مث منو تو اون دارن نابود میشن دارن خدا رو از یاد میبرن منم الان تو مرحله تعصبم دارم تلاش میکنم که امیدم رو از دست  ندمکه درست میشه