2777
2789
عنوان

مزاحمت

45 بازدید | 6 پست

ی روز که بادخترم میرفتیم خونه یه اقایی سوارماشین بود ازم ادرس جایی روپرسید منم وایسادم ادرس دادم بعد نگو مرده عوضی بوده اخرش بهم تیکه انداخت..... منم شوکه شدم نگاش کردمو و رفتم هیچی نتونستم درجوابش بگم😔😔😔😔

حالا از بده روزگار اون مرده دقیق سره کوچمون جایی ک رفت و امده منم هست مغازه بازکرده میبینمش حالم بهم میخوره فک کنم اونم انتظار نداشت ی روز بامن روبه روشه یا این که منم تواین محل باشم و.... 

شماباشین چیکارمیکنید چ رفتاری نشون میدین؟ 

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

مردک بیشعور همیشه بهم زل میزنه و کنجکاوانه نگام میکنه درصورتی ک من باخشم نگاش میکنم

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجرد هستی یا متاهل ؟

میگم بادخترم داشتم میرفتم. متاهلم 

مرده هم کم سنوسال نیست

وای ندیدم اولش رو 😂خوب به شوهرت بگو بره سراغش

🤣🤣🤣ن بابا شر میشه