ورزش کن ..تنفس شکمی انجام بده تا خون تو شکمت جریان داشته باشه
موقع ظرف شستن شکمت خیس نشه مخصوصا دوره پریودی
سردی تا جای ممکن نخور
حموم که رفتی زیاد طولش نده چون بخار آب رطوبت بدنو بیشتر میکنه
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
فقط سردیجات نخور شکمتو با روغن زیتون یا سیاهدانه چرب کن قبلش چک کن حساسیت نداشته باشی
سیاهدانه و عسلم خوبه
ورزش کن
دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
عزیزم مورد دیدم انقدر دنبال رحم گرم و اینا بود که عضله های رحم شل شده بود و جنین رو نگه نمیداشت،تا اینکه خوردن سردی مثل دوغ و ماست رو شروع کرد بلکه تعادل بگیره،رحم منم سرد بود،پریودی کم خون و مدتش هم۳روز بود ،همه میگفتن رحمت سرده باردار نمیشی،خدا باید بخواد عزیزم،تو ریلکس باش،داروهایی دکتر تجویز میکنه سروقت بخور،سالم خوری کن ینی حتما سبزی جات استفاده کن،نوشابه و سس و قند و سوسیس کالباس و فست فود رو کمتر بخور،خوابت رو تنظیم کن،روزانه پیاده روی کن،همسرت رو تقویت کن انشالا خدا زودتر دامنت رو سبزکنه
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
عزیزم مورد دیدم انقدر دنبال رحم گرم و اینا بود که عضله های رحم شل شده بود و جنین رو نگه نمیداشت،تا ا ...
ممنونم قشنگم از راهنماییت درست میگی منم اینو شنیدم گلم و اینکه من هنوز مجردم ولی این علائمش دیوونم کرده و ترشح زیاد دارم خسته شدم نمیدونم باید برای درمان ترشحاتم چیکار کنم ینی کسی هست که اصلا این ترشحات رو نداشته باشه ؟؟