2777
2789

سلام بچها چجوری رحم سرد رو گرم کنم ؟؟ نمیخوام زنجبیل و دارچین بخورم 

قرصی داره؟ دارویی برای تنبلی تخمدان بگید ممنونم

به امید رسیدن به دو تا 

روغن سیاهدونه بزن به شکمت و ماساژ بده

گرمیجات بخور خرما اینا 

ورزش کن ..تنفس شکمی انجام بده تا خون تو شکمت جریان داشته باشه

موقع ظرف شستن شکمت خیس نشه مخصوصا دوره پریودی 

سردی تا جای ممکن نخور

حموم که رفتی زیاد طولش نده چون بخار آب رطوبت بدنو بیشتر میکنه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر 

نه بابا قرص خاصی نداره 

فقط سردیجات نخور شکمتو با روغن زیتون یا سیاهدانه چرب کن قبلش چک کن حساسیت نداشته باشی

سیاهدانه و عسلم خوبه 

ورزش کن

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

گرمیجات بخور شیرینی نخور منم تازه متوجه شدم تنبلی تخمدان وکیست دارم

نمیتونم اخه زنجیبیل و دارچین بخورم اخه مزه ش بده و اینکه میگن چربی سوزه 

تو دکتر ربتی ؟

به امید رسیدن به دو تا 

سردی نخور خصوصا وقتی پریودی

گرمی بخور

شکمتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده و ببند 

پاهاتم گرم نگه دار رو سرامیکو اینا پا لخت نرو

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
برو دکتر نه بابا قرص خاصی نداره فقط سردیجات نخور شکمتو با روغن زیتون یا سیاهدانه چرب کن قبلش چک کن ح ...

عسل با ۷تا سیاهدانه ؟؟

روغن زیتون خوراکی طبعش گرمه ؟؟ 

روغن سیاهدانه گرمیش بیشتره یا زنجبیل ؟

به امید رسیدن به دو تا 

روغن سیاهدونه بزن به شکمت و ماساژ بدهگرمیجات بخور خرما اینا ورزش کن ..تنفس شکمی انجام بده تا خون تو ...

مرسی قشنگم حتمن رعایت میکنم 

چقدر طول میکشه رحم گرم بشه ؟

به امید رسیدن به دو تا 

عزیزم مورد دیدم انقدر دنبال رحم گرم و اینا بود که عضله های رحم شل شده بود و جنین رو نگه نمیداشت،تا اینکه خوردن سردی مثل دوغ و ماست رو شروع کرد بلکه تعادل بگیره،رحم منم سرد بود،پریودی کم خون و مدتش هم۳روز بود ،همه میگفتن رحمت سرده باردار نمیشی،خدا باید بخواد عزیزم،تو ریلکس باش،داروهایی دکتر تجویز میکنه سروقت بخور،سالم خوری کن ینی حتما سبزی جات استفاده کن،نوشابه و سس و قند و سوسیس کالباس و فست فود رو کمتر بخور،خوابت رو تنظیم کن،روزانه پیاده روی کن،همسرت رو تقویت کن انشالا خدا زودتر دامنت رو سبزکنه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
سردی نخور خصوصا وقتی پریودیگرمی بخورشکمتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده و ببند پاهاتم گرم نگه دار رو سر ...

کاری ک همیشه میکنم رو سرامیک میشینم 

ببین بنظرت روغن سیاهدانه گرمیش بیشتره یا زنجبیل یا زیتون ؟

به امید رسیدن به دو تا 

منظورم کشمش شیره انگور خرما و..ایناست قرص میخورم متاسفانه وریزش موشدید دارم

اهان دکتر بهت قرص داد ؟ باردار میشی؟ ان شاءالله زودتر درمان میشه گلم

به امید رسیدن به دو تا 

کاری ک همیشه میکنم رو سرامیک میشینم ببین بنظرت روغن سیاهدانه گرمیش بیشتره یا زنجبیل یا زیتون ؟

وااااااقعاک کارت خیلی اشتبااااهه همیشه یچی بنداز زیرت 

من سیاهدونه میزدم معمولا اینو شنیدم ک میزنن دقیق نمیدونم کدوم گرمتره 

سیاهدونه و عسل هم بخوری میگن خوبه ناشتا 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
مرسی قشنگم حتمن رعایت میکنم چقدر طول میکشه رحم گرم بشه ؟

برای هرکسی متفاوته و بستگی به رعایتش داره

علائم سردیه رحم رو داری؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم مورد دیدم انقدر دنبال رحم گرم و اینا بود که عضله های رحم شل شده بود و جنین رو نگه نمیداشت،تا ا ...

ممنونم قشنگم از راهنماییت درست میگی منم اینو شنیدم گلم و اینکه من هنوز مجردم ولی این علائمش دیوونم کرده و ترشح زیاد دارم خسته شدم نمیدونم باید برای درمان ترشحاتم چیکار کنم ینی کسی هست که اصلا این ترشحات رو نداشته باشه ؟؟

به امید رسیدن به دو تا