2777
2789

والا اینا تا میفهمن ما دوزار ته جیبمون داریم واسش نقشه میکشن، توی دو روز گذشته شوهرم ۱۵ تومن واسشون زده الانم دوباره زنگ زدن پول میخوان، بعد من یه ساله به شوهرم میگم دو تا تیکه وسیه خونه عوض کنیم قبول نمیکنه، اگه من راضی نباشم اون پولی که بهشون میده حلاله؟ چون حق منو بچمو به اونا میده 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ازم پنهون میکنه عاشق خانوادشه و میدونه من بفهمم کلی دعوا راه میندازم ولی فکر کنم بهشون میده چون من خرجامونو مینویسم باید پس انداز تو این سه ماه داشتیم ولی الان پول کم اوردیم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

تو راضی نباشی که حلال نیست ولی از ما ام میگیرن روانی شدیم دیگه پول اشنپو غذا دهنمون سرویس شده

جالبه شوهرم بی پولیاش فقط واسه منه، به دوزار خرج کردن من گیر میده، بعد واسه اونا که میخواد پول بزنه حاتم طایی میشه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

شوهرم ازم پنهون میکنه عاشق خانوادشه و میدونه من بفهمم کلی دعوا راه میندازم ولی فکر کنم بهشون میده چو ...

من که هرچقدرم دعوا میکنم فایده نداره کار خودشو میکنه

جبرآن میکنن بعدا؟

آره مینویسن رو یخ 🤣

خانواده شوهرم به ما حتی کادوی عروسی هم ندادن با اینکه هیچ خرجی هم واسمون نکرده بودن، گوسفند عروسیمونم که سر بریدیم مامانش اینا دزدیدن همه رو بین خودشون تقسیم کردن گشنه گداها

شوهرم ازم پنهون میکنه عاشق خانوادشه و میدونه من بفهمم کلی دعوا راه میندازم ولی فکر کنم بهشون میده چو ...

شمام بگیر ازش و خرج کن که دلت نسوزه پس اندازم نکن که بره بده به اونا شما جمع میکنی اونم راحت خرج اونا میکنه. 

شمام بگیر ازش و خرج کن که دلت نسوزه پس اندازم نکن که بره بده به اونا شما جمع میکنی اونم راحت خرج اون ...

آره امشب یه دعوایی به پا کردم، گفتم هرچی این مدت الکی به من گفتی پول ندارم و نخریدیو باید بخری