2777
2789
عنوان

کیا مامانشون بی خیالشونه

557 بازدید | 35 پست

من الان هفته ۳۳هستم ودکتر گفته بایداستراحت کنی.مامانم الان سه ماهه که بهم سر نزده حتی الان که دکترگفته بایدبیشتراستراحت کنی که زایمان زودرس نداشته باشی.امروز خیلی دلم گرفته.شوهرم همش میگه ببین مامانت هم دوست نداره.نمیدونم چی بگم.کلی گریه کردم

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوشوهرت بگو کمرش دردمیکنه

گردنش دردمیکنه

دکترگفته عمل داره

زانوهاش آب اورده

خلاصه نزارشوهرت بفهمه که همش ازاین حرفابهت میزنه

گریه نکن برات بده

❤لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین❤

عزیزمی

خیلی حس بدیه ولی مگه میشه مامانت دوستت نداشته باشه...

شاید معذبه بیاد خونتون یا مشکلی داره ...

شاید همین اخلاق شوهرت اذیتش میکنه ک نمیاد...

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

say kon baraye bachat madare khubi bashi , alan bekhetere oon bayad qavi bashi o shad bashi . chon bachat narahati o gerye ro hes mikone tu vojodet . baraye bache kheili zarar dare narahati o stress .. aroom bash o be hichi fekr nakon . be in fekr kon ke madare khubi beshi khodet . ahamiati nade ye roozi ye jaii madaret ham pey mibare ke niaz dare be farzandesh . hamsarwt ham bejaye deldari nabayad in haro migoft . bayad kenaret bashe . karesham hamine

بگو مامانم هيچ وظيفه اى نداره خودم دوست ندارم تا همسر گلى مثل شما دارم مامان مى خوام چكار شما همه كَسم هستين فقط به شما تكيه مى كنم

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

الهی ،چرا خب بروش نمیاری ؟؟

مادر بزرگ منم نسبت ب مامانم ابنجوریه حتی تو خونشون راش نمیداد یبار دعوتش نمیکرد ولی همیشه متوقع بود از مامانم تا اینکه پا بزرگ شدیم دیگه نذاشتیم مامانم واسش کاری کنه دیگه دور مامانشو خط کشید ،

جلوشوهرت بگو کمرش دردمیکنه گردنش دردمیکنه دکترگفته عمل داره زانوهاش آب اورده خلاصه نزارشوهرت بفه ...

بهش میگم .ولی آخه توسه ماه فرصت نکرده یه روز سر بزنه

عزیزمی خیلی حس بدیه ولی مگه میشه مامانت دوستت نداشته باشه... شاید معذبه بیاد خونتون یا مشکلی داره ...

شوهرم خیلی به مامانم احترام میداره اتفاقا