2777
2789
عنوان

کیا مامانشون بی خیالشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 35 پست
بهش میگم .ولی آخه توسه ماه فرصت نکرده یه روز سر بزنه

دیگه عزیزم هرچی که هست 

مادرته 

گردنت حق داره

ازش دلگیرنباش

بهشوهرت بازبون نرم وبامحبت بگو کمکت کنه

توکارهااگه کمک کرد خرابکاری کرد اصلا به رو نیار ازش تشکر کن

بزار از کمک کردن بهت لذت ببره

موفق باشی غضه نخور

❤لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین❤
در ضمن ب شوهرتم بگو اونم مشکلات خودشو داره نمیتونم مجبورش کنم ک تو اگه خیلی دلت برام میسوزه برام پرس ...

کمکم میکنه.اما چون دوشغله اس واقعا فرصتشم کمه

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه عزیزم هرچی که هست  مادرته  گردنت حق داره ازش دلگیرنباش بهشوهرت بازبون نرم وبامحبت ...

نه من فقط انتطار دارم تواین شرایط بیشتر هوامو داشته باشه

نه من فقط انتطار دارم تواین شرایط بیشتر هوامو داشته باشه

خوب بیشتربهش زنگ بزن ومحبت کن تااونم محبتش گل کنه بیادسمتت

راهش همینه

منم تجربه دارم 

اگه محبت کنم مادرم بیشتر میادسمتم

❤لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین❤
یعنی خانواده ی خودش بیان پیشت قاطی کردم😀

خواهرشوهرام شاغلن.مادرشوهرم هم مریضه وسن بالا.اما هرموقع نیاز بوده دخترم روخونشون گذاشتم ونگه داری کردن

کمکم میکنه.اما چون دوشغله اس واقعا فرصتشم کمه

پس بهش بگو ما قراره خودمون این بچه رو بزرگ کنیم بدون منت کسی بجای اینکه بهم دلداری بدی زخم زبان نرن بگو من خودم ب اندازه کافی ناراحت میشم ،نسبت ب مادرتم هر جوری ک باهات رفتار میکنه باهاش همون جور باش 

خوب بیشتربهش زنگ بزن ومحبت کن تااونم محبتش گل کنه بیادسمتت راهش همینه منم تجربه دارم  اگه مح ...

من تا دوهفته قبل که دکتر استراحت بده هربار که میرفتم خونه مامانم تمام کارهاشو میکردم وخونشو تمیز میکردم.میگفتم کمرش درد میکنه.اما انتظار داشتم حداقل یه روز بیاد پیشم

پس بهش بگو ما قراره خودمون این بچه رو بزرگ کنیم بدون منت کسی بجای اینکه بهم دلداری بدی زخم زبان نرن ...

الان بهش گفتم که ماباید باهم باشیم وبه کسی کاری نداشته باشیم.ولی واقعادلم شکسته

الان بهش گفتم که ماباید باهم باشیم وبه کسی کاری نداشته باشیم.ولی واقعادلم شکسته

عزیزم درکت میکنم ببین خواهرانه میگم هر کی بهت محبت کرد بهش محبت کن حتی در مورد مادرت ناراحت نباش این چن هفته هم میگذره بسلامتی انشالله

واسه بچه اولت هم همینطور بود؟

اره .دخترم واسه زردی بستری بود من سه روزپیشش بیمارستان بودم امامامانم یه سرنیومدبیمارستان ببینه اوضاعم چطوره؟

من واقعا میمونم از رفتار بعضی از ادما 

مادر بزرگ من خونش تهرانه خواهر من کلاس کنکور میرف تهران مامانم میبرد میاوردش مجبور بود هفته دوبار 5 ساعت منتظر ابجیم بمونه یکی دو بار رفت خونه مادر بزرگم دیگه این مادر بزرگ من اصلا با مامانم تماس نگرف ک بازم بیای ب کل غیب شد مامانم مجبور بود بره امامزاده بمونه در صورتی ک اصلا شام یا نهاریم نمیرف خونشونا  

من ک ازش متنفرم

عزیزم درکت میکنم ببین خواهرانه میگم هر کی بهت محبت کرد بهش محبت کن حتی در مورد مادرت ناراحت نباش این ...

اره عزیزم.میگذره.اما اگه ما ادمها تواین شرایط هوای همو نداشته باشیم کجا باید داشته باشیم