2777
2789
عنوان

صحبت كردن در ذهن با خود

| مشاهده متن کامل بحث + 4069 بازدید | 104 پست

شماها همتون ميكين كاهي اين طوري هستين ولي من دايم اين جوريم طوري كه اصلا رو كارام تمركز ندارم بيشتر هم با بقيه حرف ميزنم تا خودم هر جي ميخام تمركز كنم رو كاري نميشه 

من چون تو جمع بلد نیستم حرف بزنم یا از خودم دفاع کنم تو خونه وقتی تنهام با خودم حرف میزنم 

منم،  به موقع حرفامو نمیزنم،  یا از خودم دفاع نمیکنم،  بعد هی با خودم حرف میزنم،  چقدر بده.  آدم زود پیر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مثلا وقتی بچم خوابه شوهرم نیست تنها میشینمو اانگار طرف صحبتم روبروم نشسته خیلی جدی حرف میزنم بعضی وقتا اعصابم بهم میریزه تو دلم داد میزنم به خودم فشار میارم تا صدام بلند نشه مثلا خیلی وقتا از دست مادرم ناراحت میشم تنها میشم خل بازی درمیارم انگار مشکل عصبی دارم چیزی پرت نمیکنم ولی از درون به خودم فشار میارم و تو دلم داد میزنم بعضی وقتا میگم نکنه همسایه ها دارن رد میشن صدامو بشنون خجالت میکشم مخصوصا تو حموم و دستشویی جلوی اینه وایمیستم آروم حرف میزنم اعصابم اون موقع داغونه یه جورایی خشم درونی دارم 

خدایا فقط تو رو دارم 
شماها همتون ميكين كاهي اين طوري هستين ولي من دايم اين جوريم طوري كه اصلا رو كارام تمركز ندارم بيشتر ...

منم وقتی تحت فشار روحیم اینجوریم.وقتی قراره چیزی بگم به کسی.یا بحثی پیش اومده مثلا... همش با خودم حرف میزنم و تمرکز ندارم.تو شرایط عادی نه

خدای عزیزم.ازت معجزه ای میخوام که اشک شوقمو جاری کنه... خدایا من چشم انتظار حاجت رواییم...همونطورکه فرمودی: فالله علی کلّ شیء قدیر.. دوست عزیز یه صلوات مهمونم میکنی؟؟ ممنونم😘 انشاالله یه روز بیام و اعلام کنم که خدایا شکرررتتتت که صدامو شنیدی و دعامو اجابت کردی😍😍😍😍چه روزی بشه اون روز!😊😊😊😍😍😍😍😄😄😄😄 معجزه ها هرروز رخ میدن...خدایا بازم برام معجزه کن❤

منم تمرکز ندارم واسه ارشد میخوام بخونم اصلا رو درس تمرکز ندارم یا کم طاقتم انگار قلبم داره از سینم میاد بیرون انگار فشار روم زیاده فکرم مشغوله ااسترس هم زیاد دارم 

خدایا فقط تو رو دارم 
منم تمرکز ندارم دارم واسه ارشد میخوام بخونم اصلا رو درس تمرکز ندارم یا کم طاقتم انگار قلبم داره از س ...

منم در حال حاضر اینطوریم تمرکز ندارم با این تفاوت ک من ترم اخر ارشدم و درسامم سنگینه...نمیتونم تمرکز کنم رو درسم...یعنی دلم میخواد هرکاری کنم جز درس...با اینکه با بدبختی قبول شدما ولی الان احوالم اینطوریه ان شالله این ترمم ب خیر بگذره ...شماام ی دانشگاه خوب قبول شی

نظری به حال ما کن...

جالبه پسر منم مثل خودم تمرکز نداره عجوله مثلا ظرف میشورم یا هرکار دیگه ای انجام میدم عجله دارم انگار اگه زود تموم نکنم از دنیا عقب میمونم خیلی وقتا با خودم حرف میزنم آرامش داشته باش چرا عجولی خب اصلا از دنیا عقب بمونی چی ازت کم میشه ولی بازم همونجوری ام پسر منم عین خودم عجوله

خدایا فقط تو رو دارم 
شما جوري هست كه رو تمركزت تاثير بذاره ؟اخه من طوريه كه مثلا تو ظرف شستن ممكنه يه ظرف بشكنم يا بزنم ب ...

سلام. این حالت حرف زدن با خود و دیگران تو ذهن تونستی حل کنی؟؟ چطوری؟؟ منم گرفتارش شدم و نیاز دارم به کمکت

سلام. این حالت حرف زدن با خود و دیگران تو ذهن تونستی حل کنی؟؟ چطوری؟؟ منم گرفتارش شدم و نیاز دارم به ...

نه من هنوز خوب نشدم‌ من افسردگی دارم فک میکنم به همین خاطر تشدید شده .دارم دارو افسردگی میخورم یک ساله ولی هنوز رو این مشکل اثری نداشته .به دکتر گفتم گفت از بچگی همینجوری بودی چون درونگرایی .شما علایم دیگه ای هم داری ؟بیشتر توضیح بده