2777
2789
عنوان

صحبت كردن در ذهن با خود

| مشاهده متن کامل بحث + 4069 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد با خودم حرف میزنم،بله خل هستیم ما خیالت راحت 😁😁

شما جوري هست كه رو تمركزت تاثير بذاره ؟اخه من طوريه كه مثلا تو ظرف شستن ممكنه يه ظرف بشكنم يا بزنم به در و ديوار يا اينكه مثلا جن بار خواستم بخورم زمين هيج موقع ذهنم ساكت نيست 

من مثلا تو ذهنم میگم برم پیش دوستم خب اون چی میگه من چی میگم کلا ادامه میدم تا خداحافظی دیگه تو واقعیت هم نمی رم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خدا نکنه دوستم.  منم همینطور م،  وقتی این طور میشم که غصه دارم یا خیلی حرف دارم،  ولی ...

دقیقا مث من...من آدم حاضرجوابی نیستم.خیلی هم میترسم که کسی رو ناراحت کنم.واسه همین قبل از صحبت با طرف کلی با خودم تمرین میکنم که چی جواب بدم که هم طرف ناراحت نشه.هم حق من ضایع نشه.آخرشم همه توسریها رو من میخورم متاسفانه

خدای عزیزم.ازت معجزه ای میخوام که اشک شوقمو جاری کنه... خدایا من چشم انتظار حاجت رواییم...همونطورکه فرمودی: فالله علی کلّ شیء قدیر.. دوست عزیز یه صلوات مهمونم میکنی؟؟ ممنونم😘 انشاالله یه روز بیام و اعلام کنم که خدایا شکرررتتتت که صدامو شنیدی و دعامو اجابت کردی😍😍😍😍چه روزی بشه اون روز!😊😊😊😍😍😍😍😄😄😄😄 معجزه ها هرروز رخ میدن...خدایا بازم برام معجزه کن❤
من مثلا تو ذهنم میگم برم پیش دوستم خب اون چی میگه من چی میگم کلا ادامه میدم تا خداحافظی دیگه تو واقع ...

😅😅😅😅😅

خدای عزیزم.ازت معجزه ای میخوام که اشک شوقمو جاری کنه... خدایا من چشم انتظار حاجت رواییم...همونطورکه فرمودی: فالله علی کلّ شیء قدیر.. دوست عزیز یه صلوات مهمونم میکنی؟؟ ممنونم😘 انشاالله یه روز بیام و اعلام کنم که خدایا شکرررتتتت که صدامو شنیدی و دعامو اجابت کردی😍😍😍😍چه روزی بشه اون روز!😊😊😊😍😍😍😍😄😄😄😄 معجزه ها هرروز رخ میدن...خدایا بازم برام معجزه کن❤

اینکه چیزی نیس،من مدرسه میرفتم یه دختر همسایه داشتیم که وقتی تو ایستگاه اتوبوس منتظر بود میدیدی داره با خودش بحث میکنه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
شما جوري هست كه رو تمركزت تاثير بذاره ؟اخه من طوريه كه مثلا تو ظرف شستن ممكنه يه ظرف بشكنم يا بزنم ب ...

نه اینجوری نیستم اما واقعا زیاد با خودم حرف میزنم،بعضی وقتا شب میخوابم صب که پا میشم حس میکنم تو خوابم کلی با خودم حرف زدم و مغزم خسته س

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...