2777
2789
عنوان

صحبت كردن در ذهن با خود

| مشاهده متن کامل بحث + 4069 بازدید | 104 پست
منم همینم واقعا خسته شدم دیگه من البته بعد زایمانم خیلی اوضام داغون بود تا یه مدت می خواستم بخوابم ...

منم خیلی خسته شدم از این وضعیت میترسم برم دکتر بگه دیوانه ای، بچمم کوچیکه ی وقتا انقدر تو مغزم با خودم درگیرم حوصله جواب دادن به بچمو ندارم. دلم میخاد سکوت باشه منم تو خودم باشم 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته میگم من پارسال باردار شدم متاسفانه جنین سندرم داون بود و خیلی مشکلات دیگه هم داشت با مجوز پزشکی قانونی بستری شدم طبیعی دفعش کردم، از اون روزا به بعد خیلی حالم بدتر شده، بیشتر احساس تنهایی و عذاب وجدان دارم و مدام با خودم تو مغزم درگیرم.

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
شما در چه حدیه ؟من یکسره دایما اینطوریم 

ن یکسره 

مواقعی ک دارم ی کاری میکنم و تمرکزم بالاس و اغلب اوقاتی ک تنهام 

مثلا موقع ظرف شستن 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
یعنی زمانی که تمرکز داری این حالتو نداری ؟

ن برعکس زمانی ک تمرکزم بالاس و ذهنم بازه شروع میکنم ب فک کردن در مورد ی موردی در موردش حرف میزنم

There is GOD💚💚💚   ..                                               
ن برعکس زمانی ک تمرکزم بالاس و ذهنم بازه شروع میکنم ب فک کردن در مورد ی موردی در موردش حرف میزنم

من اصلا تمرکز ندارم 

ببین من جوریم که مثلاً از پله بالا میرم حواسم نیست چند بار میخواستم بخورم زمین نه اینکه تلوتلو بخورم نه همین که حواسم نیست 

من اصلا تمرکز ندارم  ببین من جوریم که مثلاً از پله بالا میرم حواسم نیست چند بار میخواستم بخورم ...

میدونی فک کنم اضطراب داری؟

بنظرم ی سرچی تو نت کن و روشایی ک باعث تمرکز و آرامش میشه رو پیدا کن و انجام بده

There is GOD💚💚💚   ..                                               

من فحش ندادم اون بنده خدا فحش داد. شایدم شما زیادی ضعیف هستی و خاله زنک که تا خواهر شوهرت گفته تایپیک زدی حرف خواهر شوهر🙃 همیشه اول یه نگاه به گفتار و بیان خودت بنداز بعد واکنش بقیه. ابله که شمایی تو عموم داری شر و ور میذاری

البته کسی که تاپیک میزنه صحبت کردن با خودتکلفیش معلومه

و انقد بی اعتماد به نفسی که نمیتونی رو حرفای خاله زنکی بمونی تاپیک قفل می‌کنی. خواهر شوهرت میدونسته شما بی اعتماد به نفسی زود تحت تاثیر قرار میگیری واسه همین بهت اینا رو گفته 

و انقد بی اعتماد به نفسی که نمیتونی رو حرفای خاله زنکی بمونی تاپیک قفل می‌کنی. خواهر شوهرت میدونسته ...

حوصله بحث با آدمی مثل تو رو ندارم، نمی‌دونم دلت از کجا و از کی پره ، داری اینجا خالی میکنی بدبخت 

حوصله بحث با آدمی مثل تو رو ندارم، نمی‌دونم دلت از کجا و از کی پره ، داری اینجا خالی میکنی بدبخت&nbs ...

ما مشکلی نداریم شما دلت از حرف خواهر شوهرت گرفته تا کسی حرف میزنه واکنش نشون میدی. تاپیک زدن ظرفیت میخواد