2777
2789
عنوان

تاپیک تبدیل شدن از بشکه به باربی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 48 پست
سلام امروز اصلا خوراکی ممنوعه نخوردمصبحانه تخم مرغ نداشتیم😁🤦‍♀️دیگه یه قالب تقریبا ۲۰۰ گرمی پنیر ب ...

خیلیم عالی نوش جونت عزیزم موفق باشی

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی جای شما خالی🙂

سلامت باشی دوستان بجای ما❤️

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

بیا عزیزم بگو روزت چجوری بوده

دیروز صبح که خوردم حسابی چون هنوز تاپیک رو ندیده بودم 

ولی ظهر در حد چند قاشق پلو مرغ و با کلی خیار و گوجه 

شام هم اصلا چون لبو و میوه خورده بودم گشنم نشد نخوردم.

دیروز صبح که خوردم حسابی چون هنوز تاپیک رو ندیده بودم ولی ظهر در حد چند قاشق پلو مرغ و با کلی خیار و ...

سلام عزیز دلم به جمع کم ما خوش اومدی آفرین خیلیم خوب مهمترین چیز و پایه در این رژیم حذف مطلق کربوهیدرات های ناسالمه اومیدوارم بتونیم کنار هم تا پایان ماه ۱۰ کیلو کم کنین موفق باشی

امروز صبح هم در حد 50گرم نون و پنیرمیانوعده هم یه خرما و چندتا بادوم.ناهار هم 8قاشق برنج و 2قاشق خور ...

درکت میکنم من باید ۵۵ کیلو باشم در حالی که ۷۷ کیلوام خیلی احساس بدیه خوبیش اینه که شما حداقل قد بلندی دارین من ۱۵۵😩

سلام امروز اصلا خوراکی ممنوعه نخوردمصبحانه تخم مرغ نداشتیم😁🤦‍♀️دیگه یه قالب تقریبا ۲۰۰ گرمی پنیر ب ...

بیا عزیزم بگو روزت چجوری گذشت

اگر مجدد تاپیک زدین یا.... منم صدا کنین.نذارین بی رغبت بشم

به نام خدا

سلام
امیدوارم همتون سالم و سلامت باشید

دیشب خیلی گرسنم شد دوتا نارنگی متوسط خوردم

امروز صبح ناشتا در یک فنجان قهوه خوری نصفش رو آب لیمو گذاشتم و نصفش و آب ولرم و خوردم

صبحانه نخوردم نهارم یک تیکه کوچک از سینه مرغ سرخ شده با یک فنجان چای سبز

شامم هم یک کاسه کوچک ماست و یک لیوان چای سبز هست

برای همتون آرزوی موفقیت دارم

سلام 

امروز خوراکی ممنوعه نخوردم

صبحانه تخم مرغ آبپز بود

متأسفانه ناهار نتونستم بخورم یه دونه موز خوردم

شام هم تازه مرغ و سیب زمینی آبپز خوردم 

پیاده روی و ورزش نداشتم متأسفانه 

سلام امروز خوراکی ممنوعه نخوردمصبحانه تخم مرغ آبپز بودمتأسفانه ناهار نتونستم بخورم یه دونه موز خوردم ...

سلامت باشی و موفق منم فقط تونستم ۱۵ دقیقه پیاده روی کنم سه روزم هست که خوارکی ممنوعه نخوردم یعنی قبل از زدن این تاپیک😊

سلامت باشی و موفق منم فقط تونستم ۱۵ دقیقه پیاده روی کنم سه روزم هست که خوارکی ممنوعه نخوردم یعنی قبل ...

ممنونم 

همچنین شما

فقط یه مورد هس که خیلی رو اعصابمه همش دلم میخواد وزنمو ببینم چقدر شده🤦‍♀️